Úspěch menších obchodních center?

Samoobsluha, fitness, vinotéka a delikatesy nebo bistro s pekárnou a domácím chlebem – praktická místa pro návštěvu pro rodiče, prarodiče, když čekají na konec programu v mateřské škole svých dětí.

Komerční centrum v Nových Chabrech skvěle doplnilo a rozšířilo poptávku trhu a nabídlo pohodlí místním obyvatelům pro nakupování a relaxaci v místě bydliště.

„Menší nákupní centra získávají podle našich průzkumů v poslední době na oblíbenosti. Lidé v nich stále častěji hledají služby jako fitness, masáže, dětské koutky i zajímavé bary, bistra a kavárny na posezení s přáteli. V poslední době je velká poptávka i po prodejnách s domácími a bio produkty. V komerčním centru v Nových Chabrech se lidé mohou cestou z práce stavit v místním bistru pro jídlo. S přáteli či partnerkou nebo partnerem si mohou vyrazit zacvičit do fitness nebo odpočinout do sauny. Vše praktické mají na jednom místě, nedaleko od svého domova,“ uvedl Tal Grozner, ředitel společnosti Star Group.

Místní komerční centrum i moderní školka jsou velkým lákadlem zejména pro mladé rodiny s dětmi. „Lidé si chválí, že mají vše při ruce. Spokojení jsou nejen noví obyvatelé, ale i starousedlíci. Jezdí sem lidé i z okolních částí Prahy za dobrým jídlem, sportem i příjemným prostředím. Poptávka po bydlení je tu stále silná, dokonce od klientů slyšíme, že je projekt velmi zdařilý. Nové Chabry sklízí chválu i od jejich známých, kteří by si zde nejenom díky komerčnímu centru rádi koupili byt. I proto v současné době připravujeme další fázi výstavby v rámci komplexu Nové Chabry,“ dodal Tal Grozner.

Obchodní centrum je otevřeno až do 22. hodiny. „Mám radost, že náš záměr vyšel. Lidé se tu scházejí, utužují sousedské vztahy. Bydlení v Nových Chabrech má díky tomu skvělou atmosféru. Ačkoli to nebyl a priori záměr, vzniká hezká čtvrť plná příjemných lidí. V bistru se často konají narozeninové oslavy, pečou tu výborný ořechový chleba. Fitness pořádá speciální sportovní akce, místní trenéři lidem radí, jak se správně stravovat a zdravěji žít. Vinotéka nabízí domácí i zahraniční vína a potraviny mají stále čerstvé pečivo, ovoce a zeleninu. Lidé se tu pravidelně setkávají a díky tomu, že se znají, tu panuje příjemná atmosféra, ve které se dobře bydlí,“ zhodnotil projekt společnosti Star Group její ředitel Tal Grozner.

 

Zdroj: Star Group

Praha, 19. února 2018