Vychutnejte si prémiové limonády Three Cents Exploze chutí v každém doušku

Základem prémiových toniků a limonád značky Three Cents jsou čerstvé suroviny, bez konzervačních látek vyrobené původní a šetrnou technologií. Nápoje Three Cents jsou inspirovány kulturou sodabarů a řemeslnou výrobou z konce 19. století. Přinášejí neotřelé kombinace v té nejryzejší podobě.

Jedinečnost vůní a chutí podtrhuje nekončící perlivost těchto nápojů. Skvěle chutnají samostatně, ale jsou zároveň nedílnou součástí pro přípravu dokonalých koktejlů a long drinků. Přesvědčte se sami o jejich výjimečnosti, na výběr máte hned ze sedmi variant. Velikost všech balení nápojů je identická – 0,2 litru, vedle prémiových barů jsou nápoje dostupné i na Rohlik.cz za cenu 42,90 Kč.

DRY TONIC

Lehký tonik s 50% podílem cukru, ale bez kompromisů v charakteru a chuti. Ideální tonik k prémiovým destilátům.

AEGEAN TONIC

Svěží a delikátní. Aegean Tonik kombinuje aroma čerstvé okurky, bazalky a máty které do drinků Gin & Tonic přináší nádech středomoří.

CHERRY SODA

Jedinečná kombinace divokých třešní a třešňových jader dává dokonale vyváženou limonádu, která je ideální pro koktejly typu Slings a Collins.

PINK GRAPEFRUIT SODA

Three Cents, vytvořený pro přípravu originálního koktejlu Paloma, který ztělesňuje jedinečnou vůni čerstvých růžových grepů ve špičkovém nápoji.

GINGER BEER

Ohnivá směs čerstvého zázvoru a koření je ideální pro drinky typu Mules Punch a nealkoholické koktejly s pikantním nádechem.

PINEAPPLE SODA

Vytvořena s cílem zdůraznit tropickou vůni čerstvých, zralých ananasů pocházejících z Karibiku a Jižní Ameriky. Ideální pro vylepšení koktejlů Tiki a rumových long drinků.

MANDARIN & BERGAMOT SODA

Kombinace vůní mandarinky a bergamotu vytváří jedinečnou limonádu ideální pro long drinky a koktejly.