Svět módního byznysu v novém vydání časopisu Fashion Retail

Módní trendy i zajímavé rozhovory s odborníky z oblasti byznysu s módou najdete v aktuálním vydání časopisu Fashion Retail.

Aktuální vydání přináší například trendy spodního prádla. V rámci tématu Legendy módy se zaměřilo na džíny. Dozvíte se více o exportní strategii textilního a oděvního průmyslu nebo o projektu MODATOP, který má pomoci k větší pružnosti odborného vzdělávání.

Málokdo možná ví, že tvář tohoto čísla, česká modelka Pavlína Němcová, nedobývá svět jen díky své kráse, ale momentálně především díky svému entuziasmu pro podporu „zlatých českých ručiček“. Pod taktovkou tuzemských zlatníků navrhuje unikátní šperky pro dospělé i ty nejmenší. V rozhovoru prozradila, co stálo za zrodem myšlenky založit vlastní značku, i něco o svých podnikatelských plánech do budoucna.

Neméně úspěšná je ve svém oboru i Vlasta Mayerová. Jedna z klíčových osobností České obuvnické a kožedělné asociace pomáhá odborné i široké veřejnosti orientovat se v této oblasti a v rozhovoru pro FR se zamyslela právě nad aktuální a dle jejích slov nelehkou situací, kdy k nám proudí kvanta nekvalitní a levné obuvi.

V rubrice Zaujalo jsme tentokrát dali prostor mladému českému designérovi, kterého nadchla práce se dřevem natolik, že se rozhodl pro výrobu tradičních doplňků z na první pohled netradičního materiálu.

Rubrika Vybavení prodejen se tentokrát zaměřila na pokladní systémy a ozvěny veletrhu EuroCIS 2018.

Časopis vychází paralelně v elektronické a tištěné verzi. Tištěnou verzi si lze objednat na http://www.fashionretail.cz/predplatne-casopisu/.

 

Praha, 22. dubna 2018