Nové omáčky a dressingy Spak pro perfektní letní grilování

Při grilování je výběr správných omáček a dressingů stejně důležitý jako výběr masa nebo zeleniny. Nová řada omáček Spak se skládá z šesti populárních a inovativních příchutí, které budou pro letošní grilovací sezónu doslova nepostradatelným doplňkem. Ostatně stejně jako tři dressingy, jež vychází z již osvědčených a nyní ještě vylepšených receptur. Na pulty obchodů budou uvedeny během dubna 2024.

Protože nová řada omáček v praktických plastových obalech stojí na víčku, je aplikace při dochucování snazší než doposud. Navíc se nemusíte obávat při přepravě a manipulaci během venkovních barbecue s rodinou nebo kamarády.

Barbecue a Burger omáčky promění letní grilování v autentický americký zážitek. Česneková a Hot dog belgická omáčka jsou zase sázkou na jistotu při podávání nejrůznějších grilovaných a pečených mas. K přípravě tropických a asijských pokrmů na přímém ohni pak skvěle poslouží novinka v podobě příchutí Mango a Sweet chilli.

Vylepšených receptur se dočkaly ale i populární dressingy, konkrétně se jedná o středomořskou variantu a  také příchuť tisíc ostrovů. Produkty Spak vynikají nejenom chutí, ale i prvotřídními surovinami, které jsou vybírány s patřičnou péčí a pouze z ověřených vysoce kvalitních zdrojů.

„Při výběru omáček a dressingů je třeba věnovat pozornost složení a kvalitě použitých ingrediencí. Součástí několika našich produktů jsou například rajčata z Itálie zrající na přímém slunci. U jogurtových dressingů je klíčovou surovinou prémiový bílý jogurt od našich dodavatelů v České republice. Kvalitním surovinám dáváme přednost proto, abychom dosáhli maximálního chuťového zážitku,“ říká Michal Neškera, obchodní ředitel společnosti Spak.

Objevte novinky Spak

Barbecue omáčka 320 ml  

Vítěz spotřebitelského testu barbecue omáček “Vím, co jím a piju” dokládá, že originální americká receptura je populární i mezi českými spotřebiteli. Barbecue omáčka Spak má nejlepší barvu i chuť a patří k ní i jedinečná hustota. Hodí se jako marináda nejen k masu, ale také k dalším pokrmům, jakými jsou grilované maso, burgery nebo pečené brambory či batáty. Autentickou chuť definuje výběr prvotřídních surovin.

Doporučená maloobchodní cena: 84,90 Kč

 

Burger omáčka 320 ml

Extra hustá a krémová omáčka je dokonalým doplňkem nejen pro hamburgery. Ukrývá v sobě plnou chuť paprik a rajčat, je tak univerzální součástí široké škály pokrmů, jakými jsou například grilovaná zelenina, nejrůznější typy masa nebo bohatá porce hranolků. Hustou strukturu skvěle doplňují kousky okurek a cibule, které zaručují jedinečný chuťový zážitek.

Doporučená maloobchodní cena: 84,90 Kč

 

Česneková omáčka 320 ml

Chuť česneku do české kuchyně neodmyslitelně patří. Proto jsou jeho malé kousky součástí jemně krémovité struktury této novinky. Dodávají omáčce charakteristické aroma a specifickou pikantní chuť. Na grilovací párty i při domácím vaření tak získáte lahodnou alternativu omáček k rybám, masu i zelenině.

Doporučená maloobchodní cena: 84,90 Kč

 

Hot dog belgická omáčka 320 ml

Původní belgická receptura s hořčicí a restovanou cibulkou je učiněným gurmánským zážitkem. Tato novinka totiž obsahuje bohatý podíl smažené cibulky, která lahodně doplní nejen hot dogy, ale i širokou škálu dalších grilovaných, pečených a smažených pokrmů. Extra hustou a na chuť bohatou omáčku si můžete vychutnat třeba i s hranolkami, které díky ní získají zcela nový rozměr.

Doporučená maloobchodní cena: 84,90 Kč

 

Mango omáčka 320 ml

Sladká a svěží chuť manga je vhodná na přípravu exotických marinád. Je velice originální a nečekanou alternativou omáček k široké škále pečených a grilovaných pokrmů. Novinka lahodně doplní například grilovanou zeleninu, sýry nebo pečená a grilovaná masa. Neopakovatelným zážitkem je pak v kombinaci s mořskými plody. I malá kapka mangové omáčky vás překvapí svou šťavnatou konzistencí.

Doporučená maloobchodní cena: 84,90 Kč

 

Sweet chilli omáčka 320 ml

Sweet chilli omáčka je přesně tak sladká a jemně pikantní, jak si milovníci asijské kuchyně přejí. Novinka v sobě propojuje obě chutě do vyváženého celku, který je umocněn kousky čerstvé červené papriky. Omáčka je nenahraditelnou součástí přípravy široké škály asijských pokrmů –⁠od smažených nudlí po jarní závitky.

Doporučená maloobchodní cena: 84,90 Kč

 

Bylinkový dressing s jogurtem 250 ml

Bylinkový dressing je již řadu let oblíbeným doplňkem letního grilování s rodinou a přáteli. I v nově vylepšené receptuře je jeho základem kvalitní bílý jogurt vyrobený v České republice. Ten je i nadále doplněn nadrobno nasekanými aromatickými bylinkami, které dressingu dávají odlehčenou, ale stále plnou a autentickou chuť. Dokonale vylepší jakýkoliv zeleninový salát nebo se hodí ke grilovaným mořským plodům a drůbeži. Dressing je mimo jiné vhodný pro bezlepkovou dietu.

Doporučená maloobchodní cena: 74,90 Kč

 

Středomořský dressing s bazalkou a sušenými rajčaty 250 ml

Nefalšovanou středomořskou atmosféru v sobě skrývá lehký a zároveň krémový dressing s novou vylepšenou recepturou. Na jeho výrobu byl použit vysoký podíl na slunci sušených rajčat. Dokonalý balanc chutí dodávají dressingu dále i bazalka, česnek a citronová šťáva, jejichž výběru Spak věnuje patřičnou péči. Skvěle doplní například grilované houby portobello, ale i zeleninu nebo nejrůznější druhy masa a mořských plodů.

Doporučená maloobchodní cena: 74,90 Kč

 

Tisíc ostrovů dressing 250 ml

Jedinečnou kombinaci rajčat, papriky a pažitky v sobě snoubí vylepšená receptura tohoto populárního dressingu. Je vhodná jako nápaditý doplněk lehkých zeleninových salátů i široké škály druhů masa a příloh. Unikátní chuť podtrhují tóny hořčičného semínka v kombinaci s citronovou šťávou. Dressing je vhodný pro bezlepkovou dietu.

Doporučená maloobchodní cena: 74,90 Kč