Pizza Hut Express – novátorský koncept vstupuje na český trh

Společnost AmRest v pražském nákupním centru Palladium otevřela první restauraci Pizza Hut Express v České republice. Jde o nový koncept značky Pizza Hut a Česká republika je po Polsku a Maďarsku teprve třetím trhem, na kterém jej AmRest představil.

Spolu s KFC, Starbucks a Burger King se Pizza Hut stala čtvrtou značkou v českém portfoliu tohoto největšího středoevropského provozovatele restauračních řetězců.

Koncept Pizza Hut Express v Palladiu je odpovědí na současné trendy na trhu a reflektuje potřeby a preference spotřebitelů, pokud jde o pohodlí, vysokou kvalitu produktů a skvělý servis. Soustředí se na pět nejoblíbenějších druhů pizzy, které připraví přímo před zákazníkem z čerstvě připraveného těsta a čerstvých ingrediencí do 5 minut: Margherita, Quattro Formaggi, Prosciutto, Hawaii a Grande Pepperoni. Vychází ale vstříc také individuálním přáním zákazníků a z dostupných ingrediencí jim v okamžiku připraví pizzu podle jejich představ a chuťových preferencí. Ceny začínají na 89 Kč a Pizza Hut Express tak spojuje kvalitu a časovou úsporu s cenovou dostupností.

„Velmi nás těší, že můžeme představit tento nový koncept v České republice. Ukázal se jako velmi úspěšný v Polsku i v Maďarsku, a jsme přesvědčeni, že stejně osloví i české zákazníky,“ říká Brand President Pizza Hut pro střední a východní Evropu Maciej Mausch.

Pizza Hut Express bude částečně využívat produkty od místních dodavatelů, jejichž podíl plánuje zvyšovat spolu s rostoucím počtem svých restaurací. Aktuálně jde především o čerstvou zeleninu a chlazené produkty, jako jsou sýry.

AmRest, provozovatel Pizza Hut Express v České republice, má se značkou ambiciózní plány. Do roku 2021 se chystá otevřít 70 restauraci, přičemž zaměstná celkem 1500 lidí. Po Praze se plánuje rozšířit do dalších velkých měst, jako jsou Brno a Ostrava. Druhá restaurace Pizza Hut Express se zákazníkům otevře ještě v letošním roce, a sice v pražském Centru Chodov.

 

Zdroj: AmRest Holdings SE

Praha, 2. září 2017