E-Beko.cz pronajalo prostory v Business Parku Zličín

Společnost CBRE zprostředkovala pronájem skladových a prodejních prostor o celkové rozloze 660 m2 pro online obchod značkových domácích spotřebičů Beko. Zákazníci online shopu e-Beko.cz nyní mohou nově využít také výdejnu a showroom v Business Parku Prague Zličín.

Internetové obchody se těší v současné době velké oblibě. Stále více spotřebitelů ale preferuje možnost si zboží osobně vyzvednout nebo prohlédnout, převážně pak u zboží vyšší hodnoty. Nová kamenná prodejna společnosti e-Beko.cz v Praze bude sloužit nejen jako sklad a výdejna, ale zároveň si zde mohou zákazníci zboží v showroomu fyzicky prohlédnout a v případě zájmu přímo zakoupit.

Jana Čožíková, Industrial & Logistics Consultant ve společnosti CBRE k pronájmu dodává:

„Internetový prodejce, společnost e-Beko.cz, se na nás obrátil s požadavkem najít vhodný prostor, který by sloužil nejen jako sklad, ale také výdejna zboží. Zároveň byl kladen důraz na estetickou stránku, vzhledem k nutnosti vybudování showroomu. Z předložených nabídek se klientovi nejvíce zamlouvala možnost pronájmu prostor v Business Park Prague Zličín, poskytované developerskou společností Amesbury. Klienta jsme provázeli po celou dobu transakce, a to od vyhledání vhodné lokality až po realizaci samotného pronájmu.“

Martin Černý, CEO společnosti e-BEKO s.r.o., říká:

„Nejvíce nás zaujala nabídka plochy v Business Parku Prague Zličín, která vyhovovala našim požadavkům na skladování a výdej zboží, zakoupeného on-line. Zároveň zde mohla vzniknout i prodejní část a showroom, kde si mohou zákazníci zboží osobně vybrat a přímo zakoupit. V současné době již vlastníme kamennou prodejnu v Českých Budějovicích. Otevřením výdejny a showroomu v Praze se více přiblížíme svým zákazníkům, zrychlíme logistiku a zvýšíme kvalitu námi poskytovaných služeb.“ 

Eshop e-Beko.cz je prvním českým značkovým obchodem s domácími spotřebiči Beko, který nabízí převážně lednice, pračky, sušičky, myčky a jiné spotřebiče. Internetová prodejna působí na českém trhu úspěšně již 7 let. Díky jednobrandovému zaměření sortimentu se obchod dokáže více soustředit na kvalitu komunikace, nabízené služby a potřeby zákazníka, kdy je preferován osobní přístup. E-Beko.cz nabízí svým klientům i řadu nadstandartních služeb, jako je Konfigurátor setů, 5letou záruku, splátkový prodej bez navýšení nebo výnos a instalaci spotřebiče přímo v domácnosti zákazníka. Kromě on-line prodeje vlastní i prodejny a showroom v Českých Budějovicích a v Praze.

 

Zdroj: CBRE Group

Praha, 13. prosince 2017