Nová překvapení v Kinder Surprise!

Jaká nová překvapení se skrývají pod vrstvou křehké mléčné čokolády vajíčka Kinder Surprise? No přeci postavičky nové limitované edice „Šmoulové Zapomenutá vesnice“ a „Barbie“.

Od ledna 2017 můžete začít sbírat originální figurky osmi modrých Šmoulíků, mezi kterými nemůže chybět Táta Šmoula, Šmoulinka nebo třeba Koumák. Vůbec poprvé se v čokoládových dobrotách skrývají i figurky Barbie a to hned v osmi originálních outfitech!

Také patříte k nadšeným fanouškům světa modrých šmoulích trpaslíků, kteří se nebojí žádného dobrodružství? Belgický komiks se stal natolik populární, že dlouho nemohl zůstat jen na papíře. Postupem času začal vznikat animovaný seriál, který to dotáhl až na stříbrná plátna.

A 30. března má premiéru hned třetí díl šmoulích dobrodružství „Šmoulové Zapomenutá vesnice“, při jejíž příležitosti se společnost Ferrero rozhodla překvapit všechny milovníky mléčné čokolády Kinder a Šmoulů zároveň.

V této limitované edici na vás čeká osm zábavných postaviček Šmoulů, mezi nimiž najdete mimo jiné tolik populární Šmoulinku, Tátu Šmoulu či Nešiku. Pokud si chcete být jistí, že postavičku najdete, šáhněte po Kinder Surprise Maxi se Šmoulou na obalu, ve kterém se vždy ukrývá jedna z osmi šmoulích postaviček.

A aby si na své přišly i malé dámy, rozhodla se značka Kinder vůbec poprvé připravit speciální čokoládová vajíčka ve znamení růžové i pro ně. A co se v nich ukrývá? Nikdo jiný než Barbie, jedna z nejoblíbenějších dívčích hraček a to hned v osmi stylových outfitech, které si malé parádnice prostě zamilují.

Vajíčka Kinder Surprise s limitovanou edicí „Šmoulové Zapomenutá vesnice“ a „Barbie“ jsou na pultech obchodů k dostání od ledna 2017.

Smoulove