Vánoční pečení s razítky Nutella

V období adventu začínají nejrůznější přípravy na vánoční svátky, které počínají zdobením adventního věnce, pečením cukroví a vytvářením vánočních dekorací. Proč ale klasické vánoční cukrovinky trošku nezpestřit?

Nutella přichází na trh s unikátní limitovanou edicí originálních razítek na pečení, pro která se nadchne celá rodina. Nasbírat můžete sérii 4 nápaditých razítek, a to exkluzivně v hypermarketech Tesco.

nutella-novinka

Nutella je svými nápaditými limitovanými edicemi pověstná. Pokaždé přijde s něčím novým, a snaží se tak udělat všem milovníkům lískooříškové pomazánky co největší radost. Nejinak je tomu i v jednom z nejkrásnějších období v roce! Nutella tentokrát přichází se speciální vánoční edicí, v níž naděluje kreativní a zároveň praktický dárek – razítka na pečení ukrytá uvnitř 750g balení.

V průběhu akce, která probíhá, tak můžete exkluzivně v prodejnách hypermarketů Tesco nasbírat celou sérii 4 designových razítek s vánočními motivy – Merry Christmas, sob, perníček a Made with love – s nimiž bude vánoční pečení ještě zábavnější. Sušenky s vyraženými vánočními motivy pak nakonec můžete potřít vrstvou lískooříškové pomazánky, a vychutnat si tak jedinečnou atmosféru Vánoc s Nutellou v každém kousnutí.