V Centru Chodov otevře svůj první český butik italská značka MAX&CO

Italská značka MAX&Co. představí v září svoji vůbec první tuzemskou pobočku v Centru Chodov. Tato módní ikona již od roku 1986 nabízí ženám toužícím po osobitém stylu kreativní střihy, barvy a materiály podtrhující jejich individualitu.

České zákaznice se mohou těšit na podzimní kolekci, která svými řadami akcentuje rafinovaný půvab městských žen, vybízí ke svobodomyslnosti i souzní s dívčí romantickou duší.

Centrum Chodov v druhé polovině září přivítá italskou módní ikonu MAX&Co., jejíž vůbec první tuzemský butik naleznou vyznavačky sofistikovaného stylu v prvním patře nákupního centra. Renomovaná značka chce v ženách vzbuzovat odvahu vyhnout se módnímu diktátu, a tím podtrhnout jejich individualitu.

Mezinárodní ambasadorkou MAX&Co. se stala elegantní americká modelka Olivia Palermo. „Luxusní značka MAX&Co. nabízí široký sortiment vysoce kvalitního zboží, jež uspokojí i náročnější milovnice módy toužící po osobitosti. MAX&Co ztělesňuje to nejlepší z produkce Made in Italy, věřím, že to naše zákaznice ocení,“ uvedla Marcela Hrdličková, ředitelka Centra Chodov.

Řady nové kolekce představují retro 60´s Glamour styl, elegantní Contemporary Folk linii a mladou romantickou Neo-Preppy. 60’s Glamour dominují retro střihy, barvy i materiály. Mladistvou swingovou energii charakterizují koketní siluety, zkrácené proporce, minisukně, oversize střihy, šaty v „A“ střihu a dlouhé kabáty s vysokým pasem. Nachází se zde i široké či zkrácené kalhoty z luxusních látek v překvapivých kombinacích. Kolekce vybízí k vrstvení a umožňuje propojování různých materiálů, například hedvábné košile s manšestrovými šaty bez rukávů.

Tlumené barevné kombinace černé, modré a šedé jsou ozvláštněny lesklou světle růžovou spolu s mandarinkově oranžovou. Contemporary Folk reprezentuje eleganci celé podzimní kolekce a inspiruje ke svobodomyslnému vytváření různých outfitů. Řadu doplňuje kontrast živých potisků a výrazných barev, které vyzdvihují odvážnou stránku ženy se smyslem pro šik styl.

Nechybí široké kalhoty, kaftanový typ šatů a dlouhé sukně. Paletu zemitých a safírových barev oživují oranžové a zlaté odstíny spolu s květinovými vzory. Neo-Preppy odkazuje na studentský styl oblékání plný mladistvé energie snoubící se s romantickými květinovými a grafickými motivy. Zaměřuje se zejména na ženy z kanceláře, jež preferují pohodlný, avšak nevšední styl oblékání vhodný pro všechny aktivity od rána až do večera.

Kolekce nabízí vzorované overaly, proužkované látky, košile v boho stylu a kabáty s pásky, které lze zavázat či nosit ležérně uvolněné. Objevují se zde i doplňky jako barety nebo kozačky speciálně navržené ke skládaným sukním. Kolekci přidávají na intenzitě dekadentní barevné odstíny barvy vína, čokoládově hnědé či jantarové.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Praha, 1. září 2016