Na Šestku pro nábytek nově do OKAY

Návštěvníci Obchodního centra Šestka se mohou těšit na další oblíbený obchod. Od 21. října 2021 si na ploše téměř 1 000 m2 budou moci prohlédnout rozsáhlou expozici nábytku za trvale nejnižší ceny na trhu. Najdou zde kompletní vybavení pro byty i domy – širokou nabídku sedaček, postelí, kuchyní i dalšího menšího i většího nábytku.

Vše navíc doplní profesionální poradenství a služby, včetně příjemného bonusu v podobě dopravy zdarma. Zákazníci určitě ocení i možnost vyzkoušení si nábytku po dobu 30 dnů, a to rovněž zdarma. Pro všechny nové zákazníky OKAY je v OC Šestka od 21. října navíc připravena nepřehlédnutelná prodejní kampaň se zaváděcími cenami.

„Jsme rádi, že můžeme náš sortiment nábytku nově představit i zákazníkům OC Šestka. Prostředí, které prodejna nabízí, umožňuje důstojnou expozici těch nejoblíbenějších kousků nábytku od kompletních kuchyní přes sedací soupravy až po postele včetně velkého výběru matrací i další nábytek, který jejich obydlí promění v ten správný domov,“ vysvětlují obchodní ředitel Jiří Vlašic a marketingový ředitel Jan Vyletěl pro OKAY nábytek.

„Rozšíření sortimentu pro vybavení domácností bude pro zákazníky znamenat komplexnější nabídku. V podstatě si u nás už mohou zařídit celý byt nebo dům. Zatímco doposud jsme měli v centru specializované obchody nábytku zaměřené na obývací pokoje a spaní, v OKAY nábytku klienti najdou prakticky všechno, co potřebují. Věříme, že od nás budou odjíždět spokojeni,“ říká Michaela Němcová, centre manager OC Šestka.

Profesionálně vyškolený tým nejen pomůže zákazníkům vybrat si z velké nabídky ten nejvhodnější produkt, ale také například poradí, jak sestavit kuchyň na míru nebo se postarat o likvidaci starého nábytku či třeba doporučí nejvhodnější splátkový program na míru.

OKAY je v současnosti největším prodejcem elektra a nábytku, který na českém trhu působí již od roku 1994. Provozuje e-shop okay.cz a rozsáhlou síť kamenných prodejen v České republice i na Slovensku.

 

Zdroj: OKAY

Praha, 13. října 2021