Na čerpacích stanicích MOL a Agip lze získat zpět až 3 % z nákupu

MOL Česká republika se od začátku srpna stal partnerem programu MasterCard Priceless Specials. Jeho členům nabídne možnost získat zpět 1,5 % za každý nákup uhrazený platební kartou MasterCard nebo Maestro na čerpacích stanicích sítě MOL a Agip. V průběhu srpna a září pak získají nazpět dokonce 3 %. MOL tak pokračuje ve svém cíli nadále přinášet nové služby a zlepšovat zákaznický servis poskytovaný na svých čerpacích stanicích.

MOL_Barrandov
MOL Barrandov

Princip služby je jednoduchý. Podmínkou je registrace platební karty do programu MasterCard® Priceless Specials přes www.specials.cz. Zákazník nakoupí pohonné hmoty či jakékoliv jiné zboží v prodejně na čerpací stanici MOL nebo Agip v České republice a zaplatí platební kartou MasterCard nebo Maestro.

Částka v hodnotě 1,5 %, v srpnu a září dokonce 3 %, z jeho nákupu se mu načte na účet programu. Následující měsíc obdrží tuto sumu automaticky zpět na účet u své banky. Podmínkou je, aby celkový získaný bonus od všech partnerů programu dosáhl alespoň 100 Kč. Pokud měsíční bonus od partnerů programu nedosáhne této úrovně, zůstává na klubovém účtu a vyplatí se nejbližší měsíc po jeho dosažení, případně si ho může klient z účtu programu stáhnout sám manuálně.

„Prostřednictvím věrnostního programu MasterCard Priceless Specials se snažíme obyvatele České republiky naučit pravidelně používat platební kartu přímo u obchodníků,“ dodal Matouš Michněvič, ředitel pro produkty a program Priceless Specials, „proto je pro nás partner v oblasti prodeje pohonných hmot klíčový, neboť právě na čerpacích stanicích platíme velmi často. Nyní budeme moci díky tomuto spojení všichni ušetřit.“

 

Zdroj: Slovnaft Česká republika, spol. s r.o.

Praha, 6. srpna 2015