MALL.CZ má za sebou akci “kulový blesk”

Internetový obchod MALL.CZ má za sebou velké stěhování. Díky rostoucímu počtu zákazníků i zaměstnanců se společnost rozhodla přesunout do nového ústředí v holešovickém ArtGenu.

Do budovy Gen MALL.CZ nejdřív přestěhoval celý svůj tým a následně i vlajkovou prodejnu. Po stěhování tak mají zákazníci i zaměstnanci k dispozici zbrusu nové přátelské prostory. Přesun čeká na konci léta také distribuční centrum MALL.CZ.

Nová prodejna MALL.CZ v pražských Holešovicích má plochu 200 m2, sklad se zázemím pro zaměstnance 380 m2. Designový koncept vlajkové prodejny navrhli Vladislav Toulec a Ivan Šmejc ze studia Toulec architekti. Svůj návrh založili na čistém, praktickém a neagresivním designu, který tvoří kultivované a klidné prostředí pro osobní kontakt se zákazníky. Vybrané zboží je prezentováno stylově jednotně na stěně, kterou architekti nazvali Mall Wall.

 

Prodejna_interier-2

Nedílnou součástí konceptu je přilehlý sklad, který je proti běžným zvyklostem prosklený směrem do ulice. Fasáda není opatřena zaslepujícími polepy, je tak možné do skladu volně vidět z ulice a naopak. Na zemi září červená podlaha. „Sklad je zde chápán jako srdce celého dokonale zvládnutého logistického systému, ve kterém není třeba nic před zákazníky skrývat,“ doplňuje Vladislav Toulec.

Kancelářské prostory v budově Gen, v nichž nově sídlí tým MALL.CZ a na jejichž návrhu se Toulec architekti rovněž podíleli, mají několik teras, jejichž nedílnou součástí je rovněž zeleň a odpočinkové zóny pro tým.

 

Kancelare1-2

“Chtěli jsme, aby se naši lidé cítili v práci co nejpříjemněji. Cílem tedy bylo přestěhovat se do kanceláří, které nejenže budou prostornější a modernější než ty předchozí, ale které budou současně přátelské. Nové ústředí tak týmu nabízí řadu vychytávek – výhled na Prahu, posezení na velkorysých terasách, odpočinkové zóny s kuchyňkami či vtipně designované prostory na telefonování,” říká ředitel MALL.CZ Vít Endler.

Letním stěhováním přesuny pro MALL.CZ nekončí. V září obchod přestěhuje také distribuční centrum, a to do komplexu v Jirnech u Prahy, kde se právě vybavují prostory vybudované logistice MALL.CZ na míru.

 

Zdroj: MALL.CZ

Praha, 5. srpna 2015