Maria Hartlová je novou manažerkou Trade Marketingu pro ČR

Od 1.1.2022 se ředitelkou Trade Marketing pro Českou republiku ve společnosti Mattoni 1873 stala Maria Hartlová.

Přechozí šest let Maria působila ve společnosti PepsiCo. V roce 2013 tam začínala jako marketingová manažerka nápojů z portfolia Pepsi (Pepsi, Mirinda, 7UP, Tropicana, Lipton Ice Tea, Rockstar, Mountain Dew, Evervess, Gatorade, Evervess) pro ČR a SR, v roce 2015 k nápojům přidala i pochutiny Pepsi (Lay’s, Cheetos) a její regionální kompetence se rozšířily také na pobaltské země. Od roku 2019 do roku 2021 zároveň působila jako ředitelka marketingu mezinárodních značek Pepsi v Česku, Slovensku a Maďarsku.

Svou kariéru zahájila Maria šestiletým působením ve společnosti Reckitt Benckiser, nejdéle se zde věnovala kategorii produktů Healthcare & Personal Care (Nurofen, Strepsils atd.) a nakonec dva roky působila jako marketingová manažerka celé kategorie.

Další zkušenosti pak sbírala během dvou let ve společnosti Bochemie na pozici ředitelky marketingu výrobků kategorie Household Cleaning (např. Savo, Biolit, Diffusil atd.) se zodpovědností za Česko, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Bulharsko.

Maria Hartlová pochází z Bratislavy a vystudovala mezinárodní vztahy na pražské VŠE. Ve volném čase se nejraději věnuje sportu, zejména běhu a tenisu. Prioritou je pro ni ale rodina a přátelé.

 

Zdroj: Mattoni 1873

Praha, 28. dubna 2022