Kaufland představuje nový firemní benefit

Obchodní řetězec Kaufland přichází s novým benefitem. Jeho zaměstnanci společně s dubnovou mzdou obdrží poprvé Naši stravenku. Kaufland, který v České republice zaměstnává více 17 200 pracovníků, tímto krokem vedle dalších benefitů zlepšuje podmínky svých zaměstnanců.

Lidl stravnekaNaše stravenka je novým firemním benefitem pro zaměstnance všech 126 prodejen obchodního řetězce Kaufland v České republice. O podobě nového benefitu rozhodl nedávný exkluzivní průzkum, ze kterého vyplynulo, že více než 45 % Čechů dává přednost obědům, které si připraví doma a přinesou do práce.

Vede je k tomu nejen finanční úspora, ale také kontrola nad tím, co mají na talíři. „Za Naši stravenku si zaměstnanci prodejen Kaufland mohou předem pohodlně nakoupit potřebné suroviny v rámci našeho bohatého sortimentu a jídlo si doma v klidu připravit,“ vysvětluje Michael Šperl, tiskový mluvčí společnosti Kaufland.

Naše stravenka je novinkou na trhu, již dnes ji lze uplatnit ve všech prodejnách obchodních řetězců Kaufland a Lidl, půjde s ní platit i v restauracích. Restauracím nabízí bezkonkurenční provizi 2,5% při proplácení, brzy bude nabízena i dalším zaměstnavatelům, a to bez jakékoli obchodní provize.

Zaměstnanci Kauflandu mají pocit jistoty

Z nedávného mezinárodního zaměstnaneckého průzkumu společnosti Kaufland vyplynulo, že pracovníci mají pocit jistoty a mohou se zde spolehnout na vzájemnou podporu. Kaufland Česká republika rozšířením stávajících firemních benefitů, mezi které patří například týden dovolené navíc, systém profesního a manažerského vzdělaní či dotovaná karta MultiSport, o Naši stravenku potvrzuje, že na sebe jako na zaměstnavatele klade vysoké nároky a že spokojenost zaměstnanců je na prvním místě.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 7. dubna 2017