Hornbach informuje o aktuálním způsobu prodeje

Projektové markety Hornbach za přísných hygienických opatření stále nabízejí mnoho možností, jak nakoupit. Pro běžné zákazníky zůstávají otevřena zahradní centra, bez omezení funguje při dodržení všech pokynů velkoobchod pro profesionály. Všem zákazníkům nabízí Hornbach možnost nákupu online s doručením domů nebo s vyzvednutím na vybraných prodejnách.

Hornbach má pro veřejnost stále otevřené venkovní i vnitřní zahrady v režimu regulovaného množství zákazníků. K dostání je zde sortiment zahradní substrátů, hnojiv, sazenic a osiva, rostlin a keřů a souvisejícího zahradního nářadí až po zahradní techniku jako jsou sekačky a kultivary. Naleznete zde i doplňkový prodej: domácích potřeb, grily, paliva a podpalovače, a krmiva a doplňky pro zvířata. Vstup do zahradního centra je umožněn přes speciálně označený vchod.

Pro velkoobchodní zákazníky je vstup do prodejny taktéž přes speciálně označený vchod stavebnin Drive-In umožněn osobám, které se při vstupu prokáží jednou z následujících možností akceptovanou i v elektronické verzi:

  • Profikartou Hornbach
  • Osvědčením o podnikatelské činnosti spolu s dokladem totožnosti (živnostenské oprávnění, výpis z obchodního rejstříku apod.)
  • Plnou mocí od svého zaměstnavatele s pověřením nákupu pro podnikatelskou činnost a s dokladem totožnosti

Pro veřejnost i profi zákazníky je povolen vstup maximálně dvoučlenným skupinám vyjma doprovodu osoby, která je držitelem průkazu ZTP.

Podmínky vstupu do prodejny, hygienická opatření

Vstup do prodejny je pro všechny zákazníky možný pouze se zakrytím horních cest dýchacích za použití respirátoru FFP2, který je nasazen správně (zakrytá ústa i nos). Před vstupem do prodejny je nutná dezinfekce rukou a při vyzvednutí výrobku použití jednorázových rukavic. Rozestupy jsou povinné na minimálně dva metry. Pro uhrazení částky je doporučeno platit bezhotovostně.

Ostatní produkty pouze online

Ostatní sortiment je v souladu s vládními omezeními pro maloobchodní prodej uzavřený. Hornbach však nabízí službu objednání zboží oline s doručením domů nebo s vyzvednutím na výdejním místě některé z provozoven Hornbach. Zákazník si vybere a rezervuje zboží na e-shopu  www.hornbach.cz.

Všechny projektové markety HORNBACH vyřizují zákaznické reklamace a umožňují vrácení zakoupeného zboží.

Otevírací doba prodejen Hornbach

Pondělí – Pátek: 7:00 – 20:00
Sobota – Neděle: 8:00 – 20:00

 

Zdroj: MÉDEA PUBLIC RELATIONS, s.r.o.

Praha, 2. března 2021