Vladimíra Carroll personální ředitelkou MALL Group

Novou personální ředitelkou MALL Group se od března stává Vladimíra Carroll. Do největší e-commerce skupiny ve střední a východní Evropě přichází Carroll po třech letech v Central European Media Enterprises (CME), aby v e-commerce skupině zúročila svou více než patnáctiletou praxi v HR. Carroll je zároveň členem úzkého vedení skupiny.

Vladimíra Carroll od 1. března odpovídá za kompletní personální strategii skupiny MALL v šesti evropských státech, kde má e-commerce skupina své zastoupení. Do skupiny MALL přináší rozsáhlé manažerské zkušenosti z mezinárodního prostředí i zkušenosti s řízením změn. V nové pozici se zaměří také na oblast firemní kultury. Před nástupem do úzkého vedení MALL Group zastávala pozici personální ředitelky v mediální a zábavní společnosti CME, kde poslední tři roky zodpovídala za personální strategii na pěti trzích střední a východní Evropy, kde společnost provozuje své televizní stanice. Předchozích osmnáct měsíců řídila jako personální ředitelka HR strategii v šesti evropských státech u největšího českého producenta chlazených a trvanlivých potravin – společnosti Hamé. V letech 2015 a 2016 vedla personální oddělení v Pivovarech Staropramen pro český a slovenský trh. Dříve pracovala na mezinárodních manažerských pozicích v oddělení poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů společnosti Deloitte, kde byla součástí řady nadnárodních projektů.

Jsem rád, že náš tým posílí právě Vlaďka,“ komentuje Jan Hanuš, CEO skupiny MALL, a dodává: „Získáváme v ní nejenom úspěšnou manažerku s mnoha zkušenostmi, ale zároveň i výraznou osobnost, která v naší skupině dokáže posunout vše kolem lidí na novou úroveň. Osobně se na spolupráci s ní upřímně těším.“

„V současné době asi nenajdeme oblast, která se vyvíjí rychleji, a která zažívá v posledních letech takový boom, jako je právě e-commerce. Toto neustále se měnící odvětví a nutnost jeho fungování nepřetržitě po celý rok vyžaduje, aby HR profesionálové byli neustále v pohotovosti, vyznačovali se velkou mírou agility, co nejlepším porozuměním požadavků businessu a nakažlivou energií. Možnost spolupráce s Honzou Hanušem a jeho týmem v této mimořádné době je mi velkou profesní odměnou a na mé působení v nové roli plné výzev se velmi těším,“ komentuje svou novou roli Vladimíra Carroll.

Vladimíra Carroll je absolventkou oboru Mezinárodní obchod na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během vysokoškolského studia také v rámci programu CEMS studovala management  na Norwegian School of Economics. Ve volném čase se věnuje především rodině. Mezi její koníčky patří vysokohorská turistika, cestování,  lyžování, skialpinimus a pečení.

 

Zdroj: Internet Mall a.s.

Praha, 2. března 2021