V Plzni se otevírá první prodejna La Formaggeria Gran Moravia!

Síť prodejen La Formaggeria Gran Moravia se může pochlubit dalším přírůstkem do rodiny: otevírá novou pobočku a potěší tak všechny obyvatele Plzně, kteří si potrpí na kvalitní produkty. V prodejně si mohou zakoupit čerstvé delikatesy přímo z litovelské sýrárny Brazzale Moravia, a.s. a k tomu navíc luxusní dobroty přímo z Itálie…

Račte vstoupit do ráje pro milovníky dobrého jídla, který se otevřel i v Plzni! Pobočka rozšiřuje síť prodejen La Formaggeria Gran Moravia, jež slaví úspěchy napříč celou republikou díky kvalitnímu sortimentu a zejména vysoce kvalifikovanému personálu. Odborně proškolení prodejci dokážou zákazníkům poradit a doporučit jim přesně takové produkty, které potěší i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.

Rodinné zlato má podobu lahodných sýrů a mléčných výrobků

V prodejně zakoupíte pestrou škálu mléčných výrobků od zralých i měkkých sýrů přes jogurty, čerstvé máslo s 84 % tuku, smetanu, tradiční tvaroh až po syrovátkové nápoje. Všechny tyto produkty pocházejí z vlastní výroby litovelské sýrárny Brazzale Moravia, a.s., kde z poctivého moravského mléka přicházejí na svět lahodné produkty. Značka Brazzale stojí na pevném pilíři tradice italského rodu Brazzale, který si předává vybrané receptury z generace na generaci již od roku 1784. Vlajkovou lodí sýrárny, kde vznikají výrobky z čerstvého moravského mléka, je především sýr Gran Moravia, jistě si ale oblíbíte i jejich ricottu, italské sýry caciotta s různými příchutěmi či mozzarellu.

Chuť a vůně Itálie v každém soustu

Sortiment nové plzeňské prodejny La Formaggeria Gran Moravia vedle mléčných výrobků z litovelské sýrárny zahrnuje také speciality, které na váš stůl doputovaly až ze slunné Itálie. Vybírat můžete z prvotřídních olivových olejů, lanýžových specialit, těstovin, pořídíte zde typické italské pochutiny jako jsou grissini, poctivé salámy a nechybí ani nabídka italských vín, které podtrhnou chuť všech pokrmů a vytvoří s nimi dokonalý pár.

 

Zdroj: La Formaggeria Gran Moravia

Praha, 3. března 2021