dm značka babylove slaví 20. narozeniny

Ročně zákazníci nakoupí téměř 5.000.000 výrobků babylove. dm značka babylove letos slaví jubilejní 20. narozeniny. Na český trh babylove vstoupila dětskými plenami a několika pečujícími kosmetickými přípravky pro děti. Již od počátku nabízí dm značka babylove vysoce kvalitní produkty za příznivé ceny.

A to je také hlavní důvod, proč je tato dm značka tolik oblíbená. V současné době již nabízí více než 240 výrobků v sortimentu péče o děti i maminky a dětské výživy.

foto_2_babylove_novinkyVysoce kvalitní produkty za příznivé ceny – to byl od počátku požadavek značky babylove. „Důkazem důvěry v naši dm značku babylove pro nás je, že se k ní maminky rády vracejí. Zároveň se neobávají zkoušet novinky, které jim v tomto sortimentu neustále a rádi nabízíme. Právě maminky nám dávají mnoho zajímavých podnětů, které jsou pro nás cennou inspirací,“ říká Martina Horká, vedoucí resortu marketingu a nákupu.

To, že nejde o pouhá slova, jednoznačně potvrzují prodeje této značky. Jen v kategorii dětských plen nakoupí zákazníci dm téměř 500.000 balení dětských plen babylove ročně.

S úctou k maminkám a láskou k dětem

Sortiment dm značky babylove zahrnuje aktuálně již 248 produktů dětské kosmetiky, dětské výživy, plenek, hraček a doplňků, včetně speciálních produktů určených nastávajícím či novopečeným maminkám, které nesou označení babylove mama. Všechny produkty babylove jsou vyráběny s ohledem na potřeby jemné dětské pokožky, neobsahují látky na bázi minerálních olejů, barviva ani konzervační látky.

Speciálně pro děti s velmi citlivou pokožkou nabízíme Ultra-Sensitive-pečující řadu, která byla vyvinuta s Německým svazem pro alergiky a astmatiky. Produkty této řady neobsahují vonné látky ani éterické oleje. Pro doplňkový sortiment babylove (dudlíky, savičky, kojenecké lahve, lžičky) je samozřejmostí jejich výroba bez použití bisfenolu A označovaného zkratkou BPA.

Dětská výživa v té nejlepší kvalitě

Kvalita dětské výživy je pro značku babylove prvořadá. Veškeré suroviny a látky obsažené v ovocných přesnídávkách, masozeleninových a zeleninových příkrmech či moderních pomazánkách pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství. Produkty dětské výživy babylove také neobsahují přidanou sůl, cukr ani aromatické látky. Mlsné dětské jazýčky si mohou pochutnat na mléčných kaších, tolik oblíbených ovocných či masozeleninových příkrmech, nejrůznějších čajích či ovocných šťávách.

 

Zdroj: dm drogerie markt s.r.o.

Praha, 26. června 2016