Billa pokračuje ve své expanzi: V Brně otevřela prodejnu v OC Kavkaz

Společnost Billa otevřela 17. května svoji prodejnu v obchodním středisku OC Kavkaz v Brně. Jde o 222. prodejnu a celkem 16. brněnský supermarket, který nabízí široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů dalším zákazníkům. Nechybí ani regionální regál s výrobky od jihomoravských výrobců. V rámci svých plánů bude Billa v lokalitě rekonstruovat celkem 6 prodejen a do konce roku plánuje otevřít ještě 1 novou.

Nový supermarket plný nejmodernějších úsporných chladicích a ekologicky šetrných technologií otevřel své dveře veřejnosti ve čtvrtek 17. května v 7.00 hodin na adrese Švermova 654/9 v obchodním centru Kavkaz. Sortiment kvalitních produktů nabízí na prodejní ploše přes 1000 m2. Kromě široké nabídky čerstvých a kvalitních produktů, regionálních výrobků a specialit potravin se mohou těšit také na křupavé pečivo z vlastní pekárny a čerstvé ovoce a zeleninu.

„I v tomto roce pokračujeme v dynamické expanzi a 222. prodejna je toho důkazem. Zároveň je pro nás zásadní modernizace, a proto v tomto roce jen v Brně plánujeme rekonstrukci našich 6 stávajících prodejen. Rozšiřováním sítě naplňujeme poptávku po kvalitních a čerstvých produktech s českým původem. Jsme rádi, že můžeme nadále podporovat tuzemské dodavatele a výrobce, jejichž produkty zařazujeme do stálé nabídky. Také nás těší, že můžeme kontinuálně přispívat k sociálně ekonomické stabilitě v ČR. V souvislosti s otevřením nové prodejny v Brně nabídneme 30 nových pracovních míst,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel Billa ČR.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu v Brně nebude chybět výběr čerstvého ovoce, zeleniny a pečiva, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin, kosmetiky a samozřejmě nabídka privátních značek Clever, Billa, Vocílka, Billa Naše BIO nebo Billa Premium.

Výhody pro členy Billa Bonus Club

Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu ve Strančicích získají zákazníci Billa Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové Billa Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis Billa Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek Billa

Pod značkou Billa si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí Billa Easy. A značka Billa Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

Billa podporuje české dodavatele

Předností sítě prodejen Billa v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. Billa je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

 

Zdroj: BILLA, spol. s.r.o.

Praha, 18. května 2018