Vinselekt Michlovský exkluzivně v Globusu!

Jednou z příjemných novinek tohoto roku je, že si můžete nyní zakoupit vína Vinselekt Michlovský také v Globusu. Tuto exkluzivní řadu najdete jen tam. Vybírat můžete z pěti druhů vín. Na zdraví!

Rulandské bílé 2018, výběr z hroznů, Vinselekt Michlovský

Buket letních bílých květů, zeleného pepře, transformovaných slaných trnek, doprovází v chuti kandované ovoce s karamelovo-medovou kořenitostí. Doporučujeme k ricottové pěně s čerstvou bazalkou nebo králičímu hřbetu se smetanovým celerem. Výborně doplní polotvrdé a tvrdé horské sýry.

Zakoupíte v Globusu, obsah 0,75l, doporučená cena: 249 Kč.

Ryzlink rýnský, 2018, pozdní sběr, Vinselekt Michlovský

Buket lipových květů s luční florou pálavských vrchů doprovází v chuti zavařené mirabelky, přezrálé meruňky s medovo-vápencovou kořenitostí v dochuti. Doporučujeme k pečenému filátku parmice nachové s ragú z mladé zeleniny nebo pošírované halibutovi s máslem a chřestem. Vynikne rovněž s polotvrdými a tvrdými zrajícími sýry.

Zakoupíte v Globusu, obsah 0,75l, doporučená cena: 249 Kč.

Ryzlink vlašský 2017, pozdní sběr, Vinselekt Michlovský

Buket přezrálých letních jablek a zavařených žlutých trnek doprovází v chuti křížaly jádrového ovoce s pikantní kořenitostí. Doporučujeme ke grilovanému telecímu brzlíku nebo jarnímu závitku s humrem. Výborný je rovněž s polotvrdými horskými sýry.

Zakoupíte v Globusu, obsah 0,75l, doporučená cena 249 Kč.

Cabernet Sauvignon 2015 pozdní sběr, nefiltrováno, barrique

Hrozny pochází z vinice s regulovanou sklizní. Jsou zpracovány technologií kontrolované fermentace s prodlouženým zráním na pevných částech hroznů. Víno dlouhodobě zrálo v barikových sudech z francouzského dubu s významnou účastí nových sudů.  Odvážný kabernetový buket doprovází dozrávající ostružiny, robustní oenotaniny s černou čokoládou a výrazným toastováním jemnozrnného dubu v závěru. Doporučujeme k jelenímu hřbetu s topinambury, hřiby a jedlými kaštany. Zaujme rovněž se zrajícími sýry s dvojitou plísní.

Zakoupíte v Globusu, obsah 0,75l, doporučená cena: 249 Kč.

Chardonnay 2017 pozdní sběr, barrique

Buket zavařených rynglí, broskví a meruněk doprovází v chuti vanilkový krém s lehkým karamelovým závěrem. Doporučujeme k raviolám s krabím masem a krevetovou omáčkou nebo k filetu z čerstvého halibuta s houbovým rizotem a hoblinkami parmazánu.

Zakoupíte v Globusu, obsah 0,75l, doporučená cena: 249 Kč.