Zebra Technologies představuje nejnovější řadu mobilních dotykových počítačů pro podniky

Společnost Zebra Technologies představila další generaci mobilních dotykových počítačů pro podniky. Maloobchodním, výrobním, přepravním a logistickým firmám pomohou ještě více zefektivnit služby zákazníkům. Nové modely jsou založené na platformě Android a zákazníkům a partnerům jsou dostupné v programu Zebra PartnerConnect.

Nejnovější robustní mobilní počítače TC52/TC57 a TC72/TC77 s Androidem v sobě spojují ocenění za průmyslový design i vylepšené sady pro správu a administraci Mobility DNA (M-DNA). Nové dotykové počítače TC5x a TC7x vycházejí z úspěšných značek Zebra TC51/TC56, TC70x/TC75x a TC70/TC75. Více než 1,5 miliónu prodaných zařízení za posledních pět let dokazuje oblibu těchto inovativních zařízení s osvědčenou platformou pro sdílené příslušenství.

„S ukončováním podpory Windows Mobile/CE OS se podnikatelé musí rozhodnout pro alternativní platformu a mobilní výpočetní řešení, které maximalizuje produktivitu pracovní síly a návratnost investic,“ řekl David Krebs z VDC Research. „Nové dotykové počítače TC5x a TC7x společnosti Zebra, které podporují M-DNA, staví na špičkových řešeních pro mobilní výpočetní techniku a poskytují zákazníkům spolehlivé a moderní mobilní řešení.“

Nové dotykové počítače TC5x a TC7x nabízejí v sadě M-DNA čtyři nová vylepšení v rámci Zebra OneCare:

  • PowerPrecision Console poskytuje administrátorům IT „push notifikace“ a snadno čitelnou přístrojovou desku s barevným označením stavu baterie, které včas indikuje potřebu její výměny.
  • Technologie WorryFree Wi-Fi je vylepšená technologie Wi-Fi s kvalitním připojením v síti a rychlým roamingem. Problémy s Wi-Fi lze řešit snadno a v reálném čase díky klientské aplikaci analyzátoru Wi-Fi.
  • Režim Restricted GMS je prvním rozšířením aplikace StageNow společnosti Zebra, která nabízí správcům IT přístup ke službám Google Mobile Services (GMS) pro zlepšení práce, soukromí i bezpečnosti.
  • LifeGuard pro Android ™ je rozšířené bezpečnostní řešení společnosti Zebra, které nabízí ty nejspolehlivější aktualizace zabezpečení a patchů, které jsou mimo rámec podpory spotřebitelů. Novinkou je řídicí panel, který přehledně informuje o aktualizacích zařízení.

V dotykových počítačích TC5x a TC7x se nachází ultra výkonný procesor pro rychlejší provádění aplikací, inovační podporu pro lokalizaci pomocí komunikace Visible Light Communications (VLC) a nejnovější vylepšení WiFi/Bluetooth. Díky nim můžete mít pod kontrolou řízení zásob, audit, změny cen, služby „klikni a vyzvedni,“ dodávky na „poslední míli,“ optimalizace tras a DSD. K dispozici jsou aplikace pro správu skladu a vozového parku spolu s dohledem nad odvozem zboží, dodávkami a monitoringem vozidel a řidičů.

„Zebra je světový lídr v oblasti mobilních výpočetních zařízení a podnikům poskytuje špičková řešení v přepravě zboží a obsluze zákazníků,“ uvedla Archana Khetan, viceprezidentka produktového managementu divize podnikových mobilních řešení společnosti Zebra Technologies. „Zavedení nových mobilních dotykových počítačů TC5x a TC7x napomáhá vyšší produktivitě práce, zkvalitňuje spolupráci a chrání citlivá dat u více než milionu zákazníků.“

Zebra také nedávno oznámila svoji účast v čerstvě zahájeném programu Android Enterprise Recommended (AER) společnosti Google. Program AER nezávisle ověřuje mobilní výpočetní řešení na základě stanovených standardů, které pomáhají firmám vybrat z vytipovaného seznamu ověřených prodejců. Nová řada TC5x a TC7x se brzy připojí k dříve certifikovaným TC25, TC51/56 a TC70x/75x.

Klíčová fakta

  • Nové mobilní počítače TC52/TC57 a TC72/TC77 postavené na oceněných sériích TC5x a TC7x patří mezi nejpokročilejší zařízení pro podniky, navržené tak, aby zvyšovaly produktivitu zaměstnanců a optimalizovaly provoz v maloobchodě, výrobě a logistice.
  • Oba mobilní počítače fungují na platformě Android s nejnovějším čipsetem Qualcomm, který podporuje vývoj aplikací pro snazší správu.

Vylepšená M-DNA společnosti Zebra obsahuje nejrozsáhlejší sadu softwaru a nástrojů pro podnikovou mobilitu, které pomáhají spravovat aktualizace zabezpečení a zlepšují připojení k síti.

 

Zdroj: Zebra Technologies

Praha, 25. října 2018