Zahajujeme odpočet: nové Centrum Chodov otevře své brány přesně za 99 dní

Expanze Centra Chodov, kterou realizuje developer Unibail-Rodamco a v rámci níž se rozroste ze současných téměř 61 000 m2 na více než 100 000 m2, se úspěšně blíží k cílové pásce. Nové Centrum Chodov se stane jedním z největších nákupních center v České republice a přinese řadu novátorských, na našem trhu unikátních, konceptů.

Centrum ChodovVeřejnosti bude kompletně zpřístupněno přesně za 99 dní, tedy 11. října 2017. Slavnostní otevření budou provázet velkolepé oslavy, originální program i akce pro věrné zákazníky.

Stavební práce probíhají podle plánu – a to nejen v nové přístavbě, ale i stávající části centra, která taktéž prochází rozsáhlou rekonstrukcí.

Za designem exteriérů nového Centra Chodov stojí britské architektonické studio Benoy, za interiéry pak firma Saguez & Partners. Projekt ve fázi „Design“ přitom nedávno obdržel významný certifikát BREEAM na úrovni „Excellent“.

S celkovým skóre 75,6 % se Centrum Chodov stalo vůbec nejlépe hodnoceným obchodním centrem v České republice a zároveň získalo jeden z nejlepších výsledků mezi všemi certifikovanými tuzemskými projekty včetně administrativních budov a průmyslových nemovitostí.

Je na co se těšit – Designer Gallery, Grand Kitchen i největší kino v Česku

Nové Centrum Chodov přinese přes 300 obchodů, včetně inovativního konceptu Designer Gallery, zóny prezentující v jedinečném designovém prostředí zahraniční i lokální prémiové značky. Srdcem této inspirativní části pak bude tzv. concept store Czech Labels & Friends, kde budou umístěny desítky českých značek a autorských kolekcí návrhářů. Své zastoupení zde bude mít také vítěz reality show The Way, prostřednictvím níž chce Centrum Chodov podpořit mladé oděvní designery. Tomu nejlepšímu poskytne vedle možnosti prezentace své kolekce v Designer Gallery také finanční podporu k nastartování vlastní značky a vytvoření prosperujícího byznys modelu s lokální udržitelnou módou. Vše doplní řada nadstandardních služeb, animace a workshopy pro fashion komunitu.

Spolu s otevřením nového Centra Chodov současně zahájí provoz také multiplex Cinema City. Se svými 18 sály využívajícími nejnovější digitální technologie, včetně tří VIP sálů s luxusními službami a jedním 4DX kinosálem, se stane největším a nejmodernějším multiplexem v České republice. Filmy v něm bude moct současně sledovat více než 2 600 diváků. Další restaurace pak doplní už nyní bohatou nabídku rozlehlé zóny Grand Kitchen – i zde se mohou návštěvníci těšit na poutavý doprovodný program.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Praha, 5. července 2017