Žabka otevřela svou první prodejnu v Pardubicích V krátké době přibudou další

Zákazníci v Pardubicích mohou ode dneška nakupovat v nově otevřené prodejně Žabka ve Smilově ulici 319. Jedná se o první obchod Žabka v tomto regionu. Na prodejní ploše 64 metrů čtverečních pořídí široký sortiment produktů včetně čerstvých potravin i využijí bohatou nabídku služeb finančního servisu jako např. výběr hotovosti, placení složenek, vyzvednutí zásilek, dobíjení telefonního kreditu nebo prodej losů.

Obchodní síť prodejen Žabka avizoval svou expanzi do Pardubic již v průběhu tohoto roku. Na první pardubický obchod se tak nečekalo dlouho a rozhodně nezůstane osamocen. „Jsme rádi, že se nám v tak krátkém čase podařilo otevřít naší první prodejnu v Pardubicích a zákazníci budou moci na vlastní kůži vyzkoušet všechny výhody našich moderních obchodů,“ říká Radim Lunda, generální manažer sítě prodejen Žabka. Zákazníci se tak mohou těšit na pohodlné nakupování v dobré dostupnosti s dlouhou otevírací dobou (denně od 6 do 23 hodin) a 363 dní v roce. Ideální pro rychlý nákup bez čekání navíc v příjemném prostředí moderního obchodu.

Právě pohodlné a rychlé nákupy, široký výběr a dobrá poloha, to jsou jen některé z konkurenčních výhod prodejen obchodní sítě Žabka. Nejinak tomu je i v případě prodejny ve Smilově ulici. „Jsme velmi rádi, že se k nám zpět do sítě vrátil pan Josef Homolka, který otevře naši první prodejnu v Pardubicích. Do konce roku plánujeme otevření dalších obchodů v této lokalitě,“ dodává Radim Lunda.

Žabka v Pardubicích registruje i zvýšený zájem ze strany franšízantů, kteří by si rádi otevřeli vlastní obchod. Jediným limitujícím faktorem je nedostatek vhodných prostor pro nové prodejny. Obchody Žabka jsou známé tím, že jsou velmi variabilní a dokáží si poradit s různými tvary objektů. Standardní velikost prodejny Žabka se pohybuje od 60 do 110 m2, což je i ideální rozměr pro rozmístění veškerého zboží, které zákazník potřebuje k denní spotřebě.

V současnosti provozuje obchodní síť Žabka 106 prodejen a v brzké době má v plánu otevírat další.

 

Zdroj: Tesco Franchise Stores ČR s.r.o.

Praha, 13. září 2019