Yale CZ v nových prostorách

Při příležitosti dnešní tiskové konference zdůraznili zástupci Yale CZ, že díky přestěhování do nového areálu společnosti v Nupakách u Prahy mohou svým zákazníkům nabídnout ještě kvalitnější zázemí a služby pro vysokozdvižné vozíky značky Yale.

yale-rider-pallet-truck-application-1Výhradní distributor vysokozdvižných vozíků značky Yale pro Českou republiku, společnost Yale CZ, se v listopadu přestěhovala do nového moderního centra v Nupakách u Prahy, kam její představitelé ve spolupráci s výrobcem pozvali zástupce médií.

Ti se mohli přesvědčit, že nové sídlo umožní tradičnímu prodejci zajistit pro své zákazníky ještě kvalitnější zázemí a služby pro široký sortiment vysokozdvižných vozíků značky Yale.

„Drtivá většina vozíků Yale prodaných v České republice je vyrobena v Evropě, a proto zcela odpovídají evropským normám,“ vyzdvihuje výkonný ředitel Yale CZ Ivan Musil a dodává: „Náhradní díly jsou v ČR do 24 hodin. Servisní a poradenské služby navíc nabízíme za velmi konkurenceschopných podmínek.“

Služby nejvyšší kvality

Společnost Yale CZ letos oslavila 25 let své existence. Od listopadu letošního roku má společnost nové moderní sídlo v Nupakách u Prahy, které plně odpovídá veškerým požadavkům dnešní doby. To umožňuje společnosti Yale CZ poskytovat zákazníkům kvalitní zázemí a služby nejvyšší kvality.

Síť obchodníků a servisních techniků pokrývá všechny regiony České republiky, což společnosti dává možnost být blízko potřebám svých zákazníků, a reagovat tak rychle a efektivně na jejich konkrétní požadavky. Díky tomu, že Yale CZ poskytuje krátkodobé i dlouhodobé pronájmy manipulační techniky, dokáže se velmi rychle přizpůsobovat měnícím se potřebám zákazníků. Samozřejmostí je záruka v době 12–36 měsíců a zabezpečení financování techniky a služeb.

Yale CZ rovněž nabízí poradenskou činnost v oblasti komplexních logistických řešení pro výrobní a skladové areály, včetně regálů a nezbytných procesů. Díky vyspělým technologiím používaným ve všech výrobních závodech nabízí Yale ověřené stroje s přidanou hodnotou a garancí Yale CZ.

Člen skupiny Yale

Yale je celosvětově uznávanou a zavedenou značkou, která patří mezi nemnoho skutečně globálních výrobců vysokozdvižných vozíků. Vozíky, které společnost Yale CZ nabízí na českém trhu, jsou zpravidla vyrobeny v jednom ze tří evropských výrobních závodů. Montážní závody se nacházejí v Craigavonu v Severním Irsku, v nizozemském Nijmegenu a italském Masate. Proto vozíky Yale zcela odpovídají evropským normám. V Nijmegenu, nedaleko německé hranice, se nachází taktéž evropské distribuční centrum náhradních dílů, ze kterého je dodáváno více než 96 % běžných náhradních dílů pro Českou republiku, a to do 24 hodin od objednání.

 

Zdroj: Cook Communications

Praha, 12. prosince 2016