Výrobní družstva představí na veletrhu STYL kolekce pro nadcházející sezónu

Na Mezinárodním veletrhu módy STYL, který se koná ve dnech 27.–29. srpna v Brně, budou i v letošním roce vystavovat výrobní družstva Integra Zlín, Modela Pardubice a Moděva Konice. Družstva na veletrhu představí kolekce dámských oděvů pro sezónu podzim – zima 2016/2017, které doplní i několik pánských modelů.

Družstva budou vystavovat ve společné expozici pod záštitou Svazu českých a moravských výrobních družstev v pavilonu P, stánek 254 – Integra Zlín, stánek 252 – Moděva Konice a stánek 255 – Modela Pardubice.

Integra, výrobní družstvo, Zlín připravila pro sezónu podzim – zima 2016/2017 pestrou nabídku různých typů dámských oděvů ve velikostech 38 – 62. Základ kolekce tvoří podzimní a zimní bundy a pláště, které jsou zhotoveny z termo materiálů, imitací usně a směsových materiálů s obsahem vlny, ať už jde o klasický flauš nebo vlněné tkaniny různých dezénů.

V další části kolekce nabízí Integra úpletové ošacení pro běžné nošení, například kratší nebo delší svetrové kabátky, roláky, mikiny, šaty, šatovky, sukně a trička. Pro společenské příležitosti je připraveno několik typů vzájemně kombinovatelných částí oděvů, jako jsou šaty, šatové kabátky, sukně a topy.

Zde převládají materiály v černé a modré barvě od hladkých úpletů až po strukturované s různými třpytivými efekty. Integra Zlín si klade za cíl uspokojit svojí nabídkou i ty nejnáročnější zákaznice, které umí ocenit kvalitní materiály a profesionální zpracování.

MODELA, výrobní družstvo Pardubice představí pro sezónu podzim – zima 2016/2017 novou kolekci modelů určených pro denní nošení a společenské příležitosti. Vybírat je možné z řady šatů, šatovek, halenek, sukní, kalhot a kabátků. Modely jsou nabízeny ve velikostní řadě 38 – 54 a jsou vyrobeny převážně ze směsových materiálů.

Z barev převládá černá, červená, vínová a béžová. Modela Pardubice má svoji podnikovou prodejnu v Chrudimi a oděvy  dodává také do maloobchodních prodejen v celé České republice i na Slovensko.

MODĚVA oděvní družstvo Konice bude na veletrhu nabízet kolekce zimních vlněných plášťů, palet, pelerín a pánských bund. Letošní novinkou zimní kolekce jsou modely, u nichž byla použita kombinace vlněného materiálu a nylonu, který je prošitý a vyplněný peřím.

Modely jsou vhodné jak pro každodenní nošení, tak i pro zvláštní příležitosti. Srpnový veletrh bude obohacen o menší kolekci pánských a dámských péřových bund. Luxusnější modely jsou obohaceny o přírodní kožešiny a doplněny aplikacemi kamínků Swarovski. Barevnost je zvolena ve světle pastelových barvách.

V nabídce je také široká paleta barev od bíle, červené, fialové a zelené až po černou. Celou kolekci můžete zhlédnout ve stánku Moděvy i na módní přehlídce.

SČMVD patří mezi největší a nejvýznamnější svazy zaměstnavatelů v České republice. Je představitelem silné skupiny výrobních družstev, zastupuje jejich zájmy na úrovni vlády a Parlamentu ČR, podporuje členská družstva širokou škálou odborných činností a služeb ve stěžejních oblastech podnikání a vytváří a prosazuje podmínky pro jejich rozvoj.

Členskou základnu svazu tvoří přes 200 výrobních družstev z celé České republiky, jejichž činnost zahrnuje obory ve stavebnictví, strojírenství, automobilovém průmyslu, chemickém a kosmetickém průmyslu, výrobu automatizovaných pracovišť, nábytku, skla, plastů, obalů, oděvů nebo hraček.

 

Zdroj: SČMVD

Praha, 26. července 2016