Veletrh World of Material Handling přilákal více než 7 000 návštěvníků

Druhý ročník veletrhu World of Material Handling skončil s rekordním počtem návštěvníků: více než 7 000 hostů z přibližně 50 zemí světa, především zákazníků, ale také distributorů, obchodních partnerů a zaměstnanců, se zúčastnilo přehlídky společnosti Linde Material Handling (Linde MH), předního evropského dodavatele manipulační techniky a skladových řešení. Veletrh se konal v průběhu května a počet hostů významně převýšil návštěvnost z roku 2014, a to o zhruba 15 procent.

Bývalý tovární areál Fredenhagen nedaleko frankfurtského letiště a moderní montované haly poskytly prostor pro komplexní pohled na budoucnost intralogistiky. Individuální prohlídky a prezentace, ukázky v provozu a spousta interaktivních prvků a prezentací týkajících se propojování, automatizace, otázky energie pro provoz techniky a individualizace vytvořily komplexní technický program, který byl přizpůsoben rozličným zájmům všech návštěvníků. Osmnáct partnerských společností navíc zajistilo, aby se hosté veletrhu kromě informací o nových hardwarových a softwarových řešení pro průmyslové vozíky dozvěděli také o nejnovějším vývoji v souvisejících oborech.

„Naši zákazníci byli nabídkou nových řešení nadšeni. Jejich zpětná vazba nám potvrdila, že se soustředíme na ty správné otázky,“ uvedl poslední den veletrhu Christophe Lautray, CSO v Linde Material Handling. „Mnoho zákazníků stojí před výzvou, jak využít možnosti většího propojení a digitalizace při práci s manipulační technikou. Byli jsme schopní prezentovat se jako partner, který těmto výzvám perfektně rozumí, a proto vyvíjí, poskytuje a na míru upravuje progresivní řešení pro nejrůznější průmyslové segmenty. Současně bylo evidentní, že otevřené a upřímné rozhovory s našimi zákazníky jsou založeny na dlouhodobých, spolehlivých a vstřícných vztazích. Naši hosté si velmi pochvalovali nadšení a motivovanost týmu Linde poskytovat každému zákazníkovi ten nejlepší zážitek.“

Výsledkem bylo, že někteří významní mezinárodní zákazníci během veletrhu učinili objednávky a následně v dalším průběhu výstavy jejich objem ještě navýšili až o několik stovek kusů. Příkladem je třeba objemná objednávka 150 elektrických vysokozdvižných vozíků typu Linde E30. Tyto vozíky bude využívat francouzský dodavatel stavebních materiálů, který spoléhá na výkonnost, efektivitu a dostupnost zařízení značky Linde a zároveň i na kvalitní vztahy a důvěryhodnou spolupráci s regionálními distribučními partnery.

„Chceme pomoci našim zákazníkům snižovat jejich procesní náklady a optimalizovat časy a kvalitu výrobních procesů, což vyžaduje intenzivní a trvalý dialog, abychom mohli vyvinout a nabízet přesně ty pravé produkty, služby a řešení. V tomto ohledu představuje veletrh World of Material Handling cenný přínos, protože koncentruje všechny novinky společnosti Linde Material Handling na jednom místě a poskytuje našim zákazníkům možnost získat během jejich návštěvy spolehlivé informace a hovořit s námi o svých požadavcích. A to je pro nás stěžejní vstup,“ řekl na závěr Andreas Krinninger, CEO a CFO společnosti Linde Material Handling.

 

Zdroj: Linde Material Handling Česká republika s.r.o.

Praha, 12. července 2016