Ve středu se po modernizaci otevře prodejna Kaufland v Hradci Králové

I za současné obtížné situace Kaufland pokračuje v modernizaci prodejen a zákazníkům poskytuje vysoký standard bezpečného nakupování. Svou další zmodernizovanou prodejnu otevírá ve středu 25. listopadu v Hradci Králové a vedle špičkového sortimentu v ní nabídne také řadu technologických novinek.

„Těší nás, že se nám daří naše prodejny neustále zdokonalovat a zákazníkům umožnit nanejvýš bezpečné a pohodlné nakupování,“ říká tisková mluvčí obchodního řetězce Renata Maierl.

Jednou z inovací, které nejen v těchto dnech nakupování výrazně usnadní, jsou skenery a aplikace K-Scan. “Zákazníci si zboží mohou sami naskenovat, rovnou vložit do tašky a pak už jen zaplatit u některé z osmi expresních pokladen. Tam už nákup nemusí vyndávat, nakoupí tedy zcela bezkontaktně,” vyzdvihuje výhody této technologie Renata Maierl.

Mezi další novinky hradecké prodejny patří například také tzv. digital signage, tedy venkovní i vnitřní digitální obrazovky nepřetržitě informující o sortimentu a aktuálních akčních nabídkách.

Nové jsou i velkorysé obslužné pulty s uzeninami, sýry a lahůdkami nebo pult s čerstvým masem, mimo jiné i tím z vlastního masozávodu Kauflandu v Modleticích. Modernizací prošlo také oddělení ovoce a zeleniny, které nabídne produkty nejvyšší kvality od lokálních i zahraničních pěstitelů, nebo zasklený úsek pečiva, jehož součástí je vyhřívaná vitrína s grilovanými kuřaty. „Čerstvé výrobky se u zákazníků těší velkému zájmu. Jsme moc rádi, že jim naší mimořádnou nabídkou toho nejlepšího můžeme vyjít vstříc,” podotýká Renata Maierl.

Pro příznivce zdravé výživy nebo zákazníky s potravinovými intolerancemi jsou v prodejně připraveny sekce s pestrou škálou produktů v bio kvalitě, bez lepku či bez laktózy. Nechybí ani úsek To Go s výrobky pro rychlé občerstvení nebo koutek s řemeslnými pivy Craft Beer.

Zákazníci Kauflandu v Hradci Králové mohou využít také skříňky pro úschovu svých věcí, stejně jako nabíjecí stanici pro elektromobily. Ta bude vedle prodejny zprovozněna začátkem prosince.

Při výstavbě nových prodejen a modernizaci těch stávajících Kaufland klade důraz na šetrný přístup k životnímu prostředí, využívá proto nejmodernější technologická řešení. Ta umožňují například efektivně snižovat množství CO2 či zpětně získávat teplo rekuperačními jednotkami, prodejní plochu i zázemí osvětluje úsporné LED osvětlení. Chladicí nábytek je osazen dveřmi, což spolu s nejnovější technologií chlazení snižuje jeho energetickou náročnost až o 30 procent.

Již od prvních dní pandemie koronaviru se Kaufland zaměřuje také na nadstandardní hygienická opatření. Veškeré pečivo je zakryto ochrannými plexiskly, ta jsou nainstalovaná i na pokladnách a informacích. Na podlaze jsou vyznačené doporučené rozestupy, několikrát denně probíhá dezinfekce nákupních košíků, vozíků a míst s vysokou frekvencí dotyků.  U vstupu do prodejny jsou zákazníkům k dispozici ještě hygienické stanice s dezinfekčním prostředkem a hygienickými ubrousky a také ochranné rukavice.

Během slavnostního otevření prodejny ve středu všichni zákazníci dostanou jako pozornost ke svému nákupu čokoládu s voucherem na příští nákup. V tento den a celých pět prvních týdnů provozu prodejny se navíc mohou zúčastnit soutěže s Kaufland Card.

 

Zdroj: Relative PR & Consultancy, s.r.o.

Praha, 24. listopadu 2020