Ve Fashion Aréně startuje první Arena Food Fest

Od pátku 23. do neděle 25. srpna se v pražském outletovém centru Fashion Arena Prague Outlet uskuteční Arena Food Festival. Návštěvníci budou moci ochutnat speciality od Dycky Burger, Gule Food Truck, Los Churros, Svět bublin a mnoha dalších. Vrchol letní sezóny nabídne zákazníkům centra ve Štěrboholích také speciální slevy na luxusní módu a vybavení do školy.

„Arena Food Festival se v prostorách Fashion Arény letos uskuteční historicky poprvé. Tento jedinečný event je součástí Burger Festivalu, největší putovní street food akce v Česku, a nás velmi těší, že návštěvníci centra budou jeho součástí. Cílem je poskytnout zákazníkům nejen možnost nákupů prémiové módy za výhodné ceny, ale také zprostředkovat různé zážitky, které jim návštěvu v outletovém centru zpříjemní,“ říká Lenka Čapková, ředitelka Fashion Arena Prague Outlet.

V rámci Arena Food Festivalu návštěvníci ochutnají speciality od Dycky Burger, Burger Inn, FreshFranz – belgické hranolky, Gule Food Truck, Crazy Corndog, Los Churros, Aperol Spritz Truck, Svět bublin a mnoha dalších. Zákazníci budou také moci nakoupit luxusní světovou módu, sportovní oblečení a vybavení do školy za výhodné outletové ceny.

Členové věrnostního Fashion Clubu se mohou těšit na překvapení. Na nové i stávající členy čekají vybrané pokrmy za výhodnější ceny.

 

Zdroj: Fashion Arena Prague Outlet

Praha, 18. srpna 2024