VAFO PRAHA s.r.o. má nového výkonného ředitele

Český výrobce a distributor prémiových krmiv pro domácí zvířata VAFO PRAHA s.r.o. nově jmenoval do pozice výkonného ředitele Jakuba Majera, který doposud působil ve společnosti jako obchodní ředitel. Na uvolněné místo šéfa obchodního oddělení nastoupil Milan Bartoš, jenž vedl oddělení privátních značek.

Dosavadní generální ředitel a majitel společnosti VAFO Pavel Bouška se nyní hodlá plně věnovat integraci, řízení a rozvoji firem v rámci mezinárodní skupiny VAFO Group a.s.

Jakub Majer působí ve společnosti VAFO PRAHA s.r.o. již třináctým rokem. Po absolvování Karlovy univerzity a ČVUT v Praze pracoval v automobilovém průmyslu a v oboru lidských zdrojů. Do společnosti VAFO PRAHA nastoupil na pozici projektového manažera v roce 2007. O rok později se stal obchodní ředitelem a tuto pozici zastával až do května 2020. Poslední rok patří také mezi členy představenstva společnosti. „VAFO PRAHA s.r.o. je klíčový dodavatel pro ostatní společnosti ze skupiny VAFO Group a.s. a rád bych co nejvíce podpořil integraci celé skupiny. Zároveň je mým velkým cílem, abychom dokázali zlepšit kvalitu servisu, který poskytujeme všem našim zákazníkům,“ vyjmenoval Jakub Majer primární úkoly, na které se chce v nové funkci soustředit.

Jakub Majer je ženatý, má dvě děti a jako milovník zvířat i dva psy a dvě morčata. Ve svém volném čase rád lyžuje a jezdí na horském kole.

Milan Bartoš se pohybuje v oboru petfood více než deset let. Začínal na retailových pozicích, později na obchodním oddělení a v oddělení nákupu. Do VAFO PRAHA s.r.o. přestoupil v roce 2013 na pozici sales managera a od roku 2018 měl na starosti řízení privátních značek. „Mým cílem je dosáhnout stabilizace a růstu značek z portfolia Vafo Group a.s. na českém trhu a také růstu tržního podílu těchto produktů na evropských i celosvětových trzích,“ uvedl Milan Bartoš své záměry v nové pracovní pozici.

Milan Bartoš se stará o čtyři psy a byl dlouholetým chovatelem morčat. Je také vášnivým cestovatelem.

„Jsem přesvědčen, že společnost Vafo získává v Jakubovi a Milanovi dobré ředitele a oba budou pokračovat v úspěšném rozvoji naší společnosti,“ uvedl k organizačním změnám Pavel Bouška, předseda představenstva skupiny VAFO Group a.s.

 

Zdroj: SINUHET s.r.o.

Praha, 11. června 2020