V Počátkách Penny otevírá letos již čtvrtou novou prodejnu

Počátky na Pelhřimovsku jsou dalším městem, jehož obyvatelé se mohou těšit z nejnovější prodejny PENNY. Na místě bývalého jednotného zemědělského družstva na okraji města vyrostla nejmodernější prodejna tohoto řetězce. PENNY se tak blíží hranici 400 obchodů, kterou chce překročit ještě do konce tohoto roku.

V Počátkách, tomto malebném městě s centrem vyhlášeným historickou památkou, jehož historie sahá až do 13. století, vyrostlo nové PENNY na výjezdu z města směrem na Žirovnici v blízkosti čerpací stanice a součástí stavby je i nový nasvětlený přechod pro chodce.

„Každá nová prodejna je pro nás výzvou. Nasloucháme našim zákazníkům a na základě jejich přání a potřeb  průběžně inovujeme vzhled prodejen nebo rozmístění zboží. Prodejna v Pečkách to potvrzuje, je moderní, ekologická, díky větší prosklené ploše je vzdušná a nabízí příjemné nákupní prostředí. Uvnitř se zákazníci mohou těšit například na prostornější uličky, nebo plně zakryté pečivo, které zvyšuje hygienu prodeje. Při výstavbě nové prodejny se místním obyvatelům snažíme přinést také něco navíc, v Počátkách je to nový bezpečný přechod pro chodce. Věříme, že obyvatelům Počátek nabídneme příjemné a bezpečné prostředí, tak jako všude, kde máme naše obchody,“ řekl při otevření nové prodejny Mathias Mentrop, jednatel PENNY. Nová prodejna na ulici Žirovnická má 831 m2 prodejní plochy, otevřeno bude každý den od 7 do 20 hodin, zákazníci budou mít k dispozici 70 parkovacích míst a součástí prodejny je i řeznictví, kde si zákazníci budou moci nakoupit u firmy Novák maso uzeniny.

PENNY v letošním roce otevřelo své prodejny v Dobrovici, v Jilemnici a ve Volarech. Do konce roku se pak dočkají také obyvatelé Kolína, kde vyrůstá nová prodejna v obytné a průmyslové zóně ve směru na Týnec nad Labem. Atypickou prodejnu plánuje PENNY otevřít také v Praze Kobylisích v místě bývalého kina Ládví, kde vyroste patrový objekt s dalšími prodejnami. Další prodejny, které čeká dokončení v letošním roce, jsou například v Děčíně Boleticích nebo v Jindřichově Hradci. Současně probíhá modernizace celé prodejní sítě PENNY a do konce letošního roku by se z nejmodernějších prodejen měli radovat zákazníci na 350 místech po celé zemi.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 25. října 2021