V Obchodním centru Letňany otevírají nové značky a restaurace

Společnost CBRE, správce Obchodního centra Letňany v Praze, oznámila otevření nových prodejen v oblasti módy, šperků a jídla v tomto obchodním domě. Mezi nové nájemce patří známé značky jako Nespresso, Sumo Sushi, Pandora, Alpine Pro, Presence Klenoty, Otto Berg, Super Zoo, Frisson nebo Punjabi Food.

Správce Obchodního centra Letňany, které je ve vlastnictví významné investiční společnosti CBRE Global Investors, má za cíl vybudovat nejlepší obchodní mix v souladu s požadavky klientů tohoto centra a oslovit nové potenciální zákazníky. Kromě uvedených nových obchodních jednotek již připravuje v blízké době otevření dalších prodejen. CBRE zároveň projednává a aktualizuje všechny stávající klíčové nájemní smlouvy.

Veronika Tebichová, Head of Shopping Centre Leasing společnosti CBRE říká:

„Jsme rádi, že můžeme přivítat nové nájemce, kteří skvěle rozvíjí náš záměr expanze segmentu módy a gastronomie, což odpovídá současným trendům rozvoje obchodních center dle požadavků koncových zákazníků.“

Robert Sninčák, Head of Investment Operations CZ, SVK, HU&RO ze společnosti CBRE GI Central Europe, s.r.o., říká:

„Díky výborné spolupráci se společností CBRE se nám daří rozvíjet projekt Obchodního centra Letňany a přinášet tak našim návštěvníkům nejen nové příležitosti k nakupování, ale i zážitky spojené s moderní gastronomií.“

Nabídku místního stravování rozšířila restaurace Sumo Sushi, která nabízí výběr japonských specialit na originálním běžícím pásu známém jako „Running Sushi“. Otevření také plánuje indická restaurace Punjabi food. Po návštěvě nových restaurací můžete objevit kouzlo voňavé kávy v nově otevřeném stánku prodejce prémiového kávového kapslového systému Nespresso.

Další novou značkou, a to ze segmentu šperků, je známá Pandora. Mezi nové prodejny patří i klenotnictví Presence Klenoty, které nabízí široký výběr šperků, doplňků a hodinek té nejvyšší kvality.

Klíčovým sektorem obchodního centra je móda. Stávající nabídku rozšířila módní značka Otto Berg, snoubící eleganci a ležérnost, nadčasovost i výzvu s využitím přírodních materiálů světových výrobců tkanin. Najdete zde formální i volnočasové oblečení pro pány, kteří chtějí být dokonalí v každém detailu. Kvalitní dámské oblečení, kožené kabelky, dámské a pánské peněženky a módní doplňky naopak můžete zakoupit v novém obchodě módní značky Frisson. Již v říjnu otevřel svůj nový obchod český výrobce sportovního, outdoorového, a lyžařského oblečení a obuvi Alpine Pro.

Rozmanitost obchodního mixu Obchodního centra Letňany potvrzuje i specializovaná prodejna Super Zoo, která se zabývá prodejem chovatelských potřeb, krmiv a doplňků pro domácí mazlíčky.

Obchodní centrum Letňany patří ke třem největším centrům v Praze. Svým zákazníkům nabízí nákupy ve více než 180 obchodech známých světových značek na ploše přes 125 000 m2. Největší zastoupení v centru mají obchody s módou, doplňky a šperky. Samozřejmostí je nabídka dalších souvisejících služeb jako je např. čistírna, kadeřnictví, opravna obuvi, banky, lékárna či široká nabídka občerstvení a mnoho dalších. K obchodnímu centru patří i prodejna Baumaxu zaměřená na prodej stavebního materiálu, vybavení interiérů a zahrad. Pestré nakupování může zákazník obohatit návštěvou multikina, aquacentra, zimního stadionu nebo krytých tenisových kurtů či okusit adrenalin v Hurricane Factory nebo Surf Aréně.

 

Zdroj: CBRE Group

Praha, 21. prosince 2017