BILLA zvýší všem zaměstnancům nárok na dovolenou na 5 týdnů

Společnost BILLA provozující v České republice již 220 supermarketů odmění své zaměstnance ještě před Štědrým dnem. Jako poděkování rozdá pracovníkům na prodejnách, na centrále i v logistice dárkové vánoční karty v hodnotě až 1 500 Kč a přidá každému ze zaměstnanců 1 den pracovního volna za zajištění 100% servisu při směně na Štědrý den. Od nového roku přidá všem týden dovolené a zvýší nominální hodnotu stravenek.

Moderní prostředí prodejen 21. století a široký sortiment čerstvých a kvalitních potravin nabízí společnost BILLA svým zákazníkům již ve 220 supermarketech napříč celou Českou republikou. V letošním roce investovala do rozšiřování sítě a modernizace prodejen částku téměř 500 milionů korun a v nových prodejnách zaměstnala na 250 lidí na plný nebo zkrácený úvazek.

Vánoční dárkové karty dostanou všichni zaměstnanci, kteří pro firmu pracují více než rok,  zbožové poukázky na nákup v BILLE ve výši 500 korun pak dostanou nováčci. Speciální odměna v podobě 1 placeného dne navíc připadne všem, kteří nastoupí na směnu na Štědrý den a zajistí zákazníkům 100% servis a bezproblémový nákup i v tento sváteční den.

S platností od 1. 1. 2018 navýší firma všem zaměstnancům na prodejnách, v centrále i logistice nárok na dovolenou na 5 týdnů a to bez ohledu na počet odpracovaných let ve společnosti. Pracovníkům na prodejnách pak zvyšuje nominální hodnotu stravenek z 60 Kč na 80 Kč. Při pracovní směně delší než 11 hodin získávají zaměstnanci nárok na stravenky dvě.

V současné době provozuje BILLA své prodejny ve všech krajích ČR a své produkty nabízí na průměrné prodejní ploše přes 900 m2. Její sortiment je tvořen ze 75 % výrobky české produkce, z nichž významnou částí jsou výrobky vlastní výroby, regionální potraviny nebo stále více oblíbené BIO produkty. Aktuálně je BILLA jedním z nejúspěšnějších podporovatelů regionálních výrobců a dodavatelů v České republice.

 

Zdroj: BILLA ČR

Praha, 22. prosince 2017