Tesco nabízí stovky pracovních míst pro brigádníky po celé republice

Společnost Tesco patří k největším soukromým zaměstnavatelům v Česku a i letos plánuje pro období letních dovolených a prázdnin přijmout několik stovek brigádních pracovníků pro většinu supermarketů a hypermarketů po celé republice.

Nabídka brigád je aktuální po celý rok, ale zpravidla na období letních prázdnin, Vánoc a Velikonoc se přijímá brigádníku nejvíce. Konkrétní počet je vždy závislý na konkrétních potřebách daného obchodu.

Období letních prázdnin a s tím spojené četné dovolené otevírají možnost pro stovky brigádníků v obchodech Tesco. „Chceme vyjít vstříc potřebám našich kolegů, aby si mohli užít zasloužené volno. Brigádníci jsou tak pro nás v tomto období velmi důležití,“ říká Martina Brédová, personální manažerka společnosti Tesco. Brigádníci nejčastěji pracují jako doplňovači zboží, pokladní nebo obsluha za pulty lahůdek, a to na základě dohody o pracovní činnosti nebo dohody o provedení práce. „Brigády jsou vhodné pro kombinaci s jiným pracovním úvazkem či studiem na vysoké škole, pro rodiče na mateřské a rodičovské dovolené, pro absolventy i seniory,“ dodává Martina Brédová.

Požadavkem při výběru vhodného kandidáta je především ochota pracovat, a to i při odpoledních a nočních směnách, ale také o víkendu a svátcích. „Práce v našich obchodech znamená každodenní kontakt se zákazníky, kterým se snažíme přinášet ten nejlepší servis. Brigáda v prodejnách Tesco zároveň nabízí skvělou možnost podílet na neustálém zlepšování našich služeb,“ doplňuje Martina Brédová. Tesco plánuje přijmout brigádníky do většiny svých supermarketů a hypermarketů. O konkrétních nabídkách se mohou zájemci dozvědět přímo na jednotlivých prodejnách Tesco nebo z inzerátů v tisku.

 

Zdroj: Tesco Stores ČR a. s.

Praha, 10. června 2016