Super zoo udává evropský trend a otevírá první bezobslužnou prodejnu chovatelských potřeb v režimu 24/7

Největší řetězec v segmentu chovatelských potřeb Super zoo otevřel 6. 12. 2022 v Týně nad Vltavou první bezobslužnou prodejnu svého druhu. Prodejna funguje v hybridním režimu, kdy mohou zákazníci nakoupit výbavu a krmivo pro své domácí mazlíčky i mimo standardní otevírací dobu. „Tento koncept prodejen plánujeme postupně zavést i v dalších městech,“ říká Dušan Plaček, majitel a zakladatel skupiny Plaček, do které Super zoo spadá.

Implementací nových technologií potvrzuje Super zoo svou pozici lídra trhu chovatelských potřeb. „Našim zákazníkům se snažíme maximálně přiblížit, a to jak rozšířením nabídky sortimentu, tak i zlepšováním kvality služeb. V Super zoo se zaměřujeme také na oblast digitalizace a snažíme se vždy udávat trendy v oblasti potřeb a vybavení pro domácí mazlíčky,“ dodává Dušan Plaček.

Prodej výbavy a krmiv 24/7 se řadí mezi další inovace, které Super zoo nabízí. Zákazníci mohou již delší dobu využívat služeb, jako je bezobalový prodej granulí s názvem „nasyptesi“, in-store grooming salóny, shop-in-shop veterinární ordinace, nejrychlejší rozvoz nákupů až domů, věrnostní program Super zoo family a prodej se službou Click&Collect.

Na realizaci celého projektu spolupracovala společnost Mastercard. „Jako technologická firma se snažíme neustále posouvat celý proces placení a nakupování tak, aby byl pro zákazníky co nejkomfortnější, uživatelsky jednoduchý, rychlý a hlavně bezpečný. Jsem velmi rád, že společnou vizi sdílíme i s našimi partnery a postupně představujeme budoucnost nakupování nejenom v Praze, ale i dalších regionálních městech,“ říká Michal Černý, generální ředitel společnosti Mastercard pro ČR a SR.

Mimo běžnou otevírací dobu budou moci zákazníci do prodejny vstoupit díky mobilní aplikaci a zaregistrované bankovní identitě, díky níž proběhne jasná identifikace nakupujícího. Prodejna je navíc monitorována bezpečnostním kamerovým systémem, a to nepřetržitě jak během otevírací doby, tak i mimo ni.

 

Zdroj: knowlimits

Praha, 5. prosince 2022