Řešíte hodně operativních změn ve směnách? Pomozte si mobilní aplikací!

Moderní docházkové systémy zahrnují obvykle kromě evidence odpracovaných hodin, přerušení a plánování nepřítomností také funkce pro plánování směn. V krátkém videu vám přestavujeme novou mobilní aplikaci Směny OKbase, kterou jsme zmiňovali v rozhovoru v listopadových Retail News (celý rozhovor najdete na straně 10-11).

V řešení OKbase, což je systém vyvíjený společností OKsystem, najdete v docházkovém modulu kromě standardního plánování směn také plánování podle kapacit a burzu směn. Pokud si správně nastavíte plán kapacit, pomůže vám systém naplánovat naplnění jednotlivých směn automaticky na jedno kliknutí. Díky zapojení umělé inteligence se během krátké doby naučí plánovat směny velmi efektivně a ušetří tak vedoucím mnoho času.

Systém je dostupný přes webový prohlížeč a je plně responzivní, zaměstnanci i vedoucí jej mohou proto používat z jakéhokoliv zařízení včetně chytrého telefonu. Pro firmy, které takto využívat systém nechtějí, vznikly i samostatné mobilní aplikace propojené s daty docházkového modulu. Jsou to aplikace Terminál a Směny OKbase. O té druhé zmiňované jsme zde nedávno mluvili.

„Víme, jak je těžké, a to nejen v retailu, dobře a efektivně naplánovat směny. Mnoho práce mají vedoucí provozoven s operativou kolem žádostí o úpravy směn a my jim našimi systémy pomáháme tuto práci maximálně zjednodušit,“ říká Vojtěch Klimeš, ředitel vývoje OKbase.

Nejenže aplikace má vždy lepší ovládání než webová stránka, může navíc na mobilu zobrazovat push notifikace. Provést změnu obsazení směny může zabrat díky mobilní aplikaci jen pár okamžiků, přesvědčte se sami v krátkém videu:

V krátkém videu vám přestavujeme novou mobilní aplikaci Směny OKbase, kterou jsme zmiňovali v rozhovoru v listopadovém čísle Retail News na str. 10-11.

„Víme, jak je těžké, a to nejen v retailu, dobře a efektivně naplánovat směny. Mnoho práce mají vedoucí provozoven s operativou kolem žádostí o úpravy směn a my jim našimi systémy pomáháme tuto práci maximálně zjednodušit,“ říká Vojtěch Klimeš.

Jak funguje kapacitní plánování a burza směn v OKbase? Jaké výhody svým uživatelům přináší?

Kapacitní plánování směn


Burza směn

Další informace najdete na webu okbase.cz.

 

Zdroj: OKbase

Praha, 4. prosince 2022