Starbucks vstupuje do nového regionu a otevírá první kavárnu v Pardubicích

Značka Starbucks rozšiřuje svou působnost v České republice a 13. května 2019 otevřela první kavárnu v Pardubickém kraji. Pardubice se tak stanou osmým městem v zemi, kde bude možné navštívit kavárnu Starbucks (po Praze, Brně, Ostravě, Hradci Králové, Znojmě, Olomouci a Kladně). Tato kavárna bude zároveň 43. kavárnou značky na Českém trhu. Provozovatelem kaváren Starbucks v České republice je společnost AmRest Coffee.

Kavárna o vnitřní rozloze 107m2 s 24mterasou se nachází v 1. patře pardubického obchodního centra Atrium Palác Pardubice. Nabídne celkem 48 míst k sezení (konkrétně 28 uvnitř, a 20 na terase). Její interiér je laděn do teplých tónů hnědé v kombinaci s krémovou. V pečlivě promyšleném konceptu tak převažuje světlé dřevo a tmavé prvky.

Vstup do dalšího regionu je pro nás vždy velký krok. Velmi nás těší, že můžeme vyhovět velkému zájmu fanoušků naší značky v Pardubicích a přinést do jejich města jedinečnou atmosféru Starbucks,“ říká Lukáš Porazil, regionální provozní ředitel Starbucks pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko. Vedle široké nabídky nápojů, sendvičů a dezertů se návštěvníci mohou těšit například na příjemně chladivé Cold Brew a další produkty z aktuální sezónní nabídky. Samozřejmostí je možnost zakoupení zrnkové kávy, hrnečků nebo tumblerů.

 

Zdroj: Starbucks

Praha, 15. května 2019