Společnost THIMM si poletí pro medaili za Romadur až do Bangkoku

Jaké to je získat medaili, ale nevědět jakou? To právě zjišťuje společnost THIMM, která se zabývá vývojem udržitelných obalů. V sobotu 15. června si totiž na veletrhu ProPak Asia v Bangkoku v Thajsku převezme významné ocenění.

Získá tam medaili v mezinárodní obalové soutěži WorldStar Packaging Award 2024, a to v kategorii „Cena za marketing“, kam se přihlásila se speciální krabičkou pro sýr Romadur – „Ready to bake and eat“. Konečný výsledek se zástupci firmy THIMM dozvědí právě až na slavnostním vyhlášení. Všichni tak napjatě očekávají, zda to bude bronz, stříbro či dokonce zlato.

„Událost je jednou z nejvýznamnějších akcí v rámci obalových materiálů. Na jednom místě se sejdou odborníci na obaly z různých koutů světa. Bude to určitě přínosný večer nejen z hlediska předávání ocenění, kde jsme se jako česká firma umístili v kategorii potraviny s obalem, ale i proto, že se můžeme navzájem inspirovat. V rámci ocenění budou totiž prezentována inovativní obalová řešení, která tvoří současné i budoucí trendy v oboru. V souvislosti s tím se představí také unikátní technologie použité právě při výrobě obalů. Kromě všeho zmíněného jsme byli navíc jako česká firma nominováni na cenu za marketing, z čehož mám obrovskou radost, jelikož to ukazuje, že i v takto malé zemi umíme dělat velké věci,“ říká Martin Hejl, CEO společnosti THIMM.

Cesta k mezinárodní designové a obalové soutěži je přes Obal roku

„Předpokladem pro účast v mezinárodní soutěži WorldStar Packaging Award je umístění v tuzemské soutěži Obal roku. Forma pro sýr Romadur, díky které se sýr na outdoorových akcích jednoduše zapéká a následně konzumuje, nás skutečně oslovila. Obal je vyrobený z vlnité lepenky, která je vhodná pro přímý styk s potravinami a pro použití v troubě. Značka je na krabičce dobře viditelná, a proto se velmi dobře prezentuje,“ uvádí k obalu firmy THIMM Iva Werbynská, organizátorka soutěže Obal roku a ředitelka Obalového institutu Syba.

Slavnostní udílení cen se bude konat 15. června 2024 v Bangkoku během veletrhu ProPak Asia.

 

Vítěze soutěže najdete na webu https://obalroku.cz/ocenene-exponaty.

Další informace o soutěži najdete na www.syba.cz či na www.worldstar.org

 

O Obalovém institutu SYBA

Obalový institut SYBA sdružuje a prosazuje zájmy subjektů činných v sektoru balení, obalů, obalových prostředků, balicích materiálů, balicích strojů a také zájmy výrobců baleného zboží týkající se balení. Jedná se o sdružení firem a odborníků, kteří se podílejí na vývoji, výrobě a využívání obalů a obalových materiálů. Tento institut funguje jako platforma pro sdílení informací, vzdělávání, podporu inovací a spolupráce mezi různými aktéry v obalovém průmyslu.

 

Zdroj: www.topicpr.cz

Praha, 3. června 2024