Společnost dm zavedla v prodejnách v Brně a v Českých Budějovicích samoobslužné pokladny

dm drogerie markt zavedla v Brně na náměstí Svobody 77/12 a v IGY Centru v Českých Budějovicích první samoobslužné pokladny dm v České republice.

Zákazníci tak nově nemusí čekat s košíkem ve frontě, produkty si jednoduše naskenují a zaplatí sami. Mohou si také načíst věrnostní kartu dm active beauty a sbírat body. První den plného provozu v obou prodejnách samoobslužnou pokladnu pro svůj nákup využilo více než 25 % zákazníků. Společnost dm plánuje zavádět samoobslužné pokladny postupně v prodejnách napříč celou republikou.

„Naše služby se snažíme neustále zdokonalovat. Postupné zavedení samoobslužných pokladen je jedním ze způsobů, jak zákazníkům ještě více zpříjemnit jejich nákupní zážitek. Celý proces placení totiž proběhne rychleji, snáze a bez nutnosti čekat ve frontě. Nově tak zákazníci jednoduše naskenují své produkty, vyberou platební metodu, popřípadě načtou věrnostní kartu a samostatně dokončí nákup. Tímto způsobem zároveň dojde k uvolnění personálu prodejen pro další úkony, například efektivnější poskytování poradenství zákazníkům.“

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 27. června 2023