Společnost dm otevírá novou prodejnu v Praze-Braníku

Společnost dm drogerie markt otevírá ve čtvrtek 26. srpna novou prodejnu v obchodním centru Novo Plaza v Praze-Braníku. Zákazníci se mohou těšit na širokou nabídku drogistických produktů a komfort při nakupování.

Na nakupující čeká moderně uspořádaná prodejna o prodejní ploše přes 420 m2, která jim nabídne mimo jiné připojení k wifi síti, dobíjecí stanice pro mobilní telefony či zákaznické toalety s přebalovacím pultem. Pro nejmenší návštěvníky je přichystán také koutek s houpacím koníkem a hrací kostkou. V termínu od 26. do 27. srpna mohou nakupující v nové prodejně dm využít uvítací slevu 20 procent na celý nákup a získají také pevnou tašku zdarma. Bližší informace k uplatnění slevy budou zákazníkům k dispozici přímo v prodejně.

Zákazníci mohou vybírat z široké nabídky privátních, exkluzivních i dodavatelských značek, která zahrnuje všechny oblasti péče o zdraví a krásu. „V srpnu slavíme 25 let značky babylove, která je oblíbená hlavně mezi maminkami. Ty budou moci pro své děti vybírat produkty ze speciální narozeninové limitované edice značky i nových výrobků zařazených do prodeje. Maminky, které jsou zaregistrované v našem věrnostním programu a mají aktivovaný eKupon, získají při nákupu produktů značky babylove 25krát více bodů. Ty mohou při nejbližším nákupu proměnit ve slevu na nákup,“ přibližuje aktivitu Jiří Peroutka, manažer komunikace dm. Aktivita probíhá do 31. srpna.

Prodejny dm reflektují potřeby zákazníků, kterým se přizpůsobuje i nákupní prostředí. Z podnětu zákazníků, kteří hledali šetrné alternativy konvenčních produktů, byly už v roce 2018 zavedeny takzvané zelené cenovky. Pro zvýšení komfortu při čtení drobného písma na etiketách jsou nákupní vozíky vybaveny lupami.

 

Zdroj: LESENSKY.CZ s.r.o.

Praha, 25. srpna 2021