Společnost BILLA pokračuje v růstu

Společnost BILLA otevřela svoji 236. prodejnu v ulici Křenovická ve Slavkově u Brna. Jde o 25. prodejnu na území Jihomoravského kraje, kde zákazníci naleznou širokou nabídku kvalitních a čerstvých produktů, křupavé pečivo, potraviny od tuzemských výrobců nebo regionální speciality s označením BILLA Regionálně.

Nová prodejna BILLA se otevřela veřejnosti ve středu 5. srpna 2020 v 7.00 hodin ráno. Na prvotřídní sortiment se zákazníci mohou těšit na prodejní ploše o rozloze více než 1 000 m2. K pohodlnému nákupu přispěje na 80 parkovacích míst, včetně těch pro rodiče s dětmi a hendikepované. Prodejna ve Slavkově bude otevřena od pondělí do soboty od 7.00 do 20.00 hodin, v neděli pak od 8.00 do 20.00 hodin.

„Těší nás, že i během krizového období jsme byli schopní růst a rozšiřovat naší síť do dalších míst. Zákazníci se mohou těšit na široký výběr produktů, včetně našich privátních značek, které nedávno získaly dvanáct ocenění v anketě Volba spotřebitelů,“ uvedl Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

 

Zdroj: Havas PR Prague

Praha, 11. srpna 2020