Soutěž o Volkswagen Taigo na jeden rok

Zákazníci věrnostního programu Centra Černý Most se mohou od konce dubna těšit na ještě výhodnější nákupy. Díky speciálnímu cashback programu na ně od teď čeká odměna ve výši 250 Kč za každý jejich desátý nákup nad 500 Kč. Na nově registrované věrnostní zákazníky čeká v průběhu května i soutěž o pronájem auta od Louda Auto a.s. na jeden rok nebo stylové dárky od vybraných prodejců Centra Černý Most.

Centrum Černý Most vylepšuje svůj věrnostní program a nově odmění registrované zákazníky za jejich nákupy. Každý zákazník, který je registrovaný ve věrnostním programu centra, aktivuje si funkci cashback a nakoupí v kterékoliv z prodejen a restaurací Centra Černý Most, získá 10 bodů za každý nákup nad 500 Kč. Za každých nasbíraných 100 bodů budou zákazníci pravidelně odměněni částkou 250 Kč, která jim bude připisována zpět přímo na jejich bankovní účet. Stačí pouze účtenky od všech nákupů vyfotit nebo naskenovat a nahrát do věrnostního účtu nebo si propojit platební kartu s věrnostním účtem.

Od 29. dubna do 14. května bude přímo v centru také připravena speciální Cashback Lounge, kde si nově registrovaní zákazníci mohou v kole štěstí vytočit stylové dárky od vybraných značek jako Manufaktura, Marks & Spencer, Yves Rocher nebo Globus. Všichni zákazníci, kteří se v tomto období nově zaregistrují do cashback programu, budou navíc zařazeni do soutěže o pronájem auta Volkswagen Taigo od Louda Auto a.s. na jeden rok. Cashback Lounge je otevřena každý den od 11.00 do 19.00 a zákazníci ji najdou na Centrálním náměstí.

„V průběhu akce budou v Cashback Lounge také k dispozici hostesky, které našim zákazníkům poskytnou veškeré informace o věrnostním programu a kromě výdeje dárků z kola štěstí také pomohou při registraci a aktivaci funkce cashback. Jsme rádi, že můžeme tímto způsobem ocenit naše věrné zákazníky a věříme, že je odměny potěší,“ dodává Barbora Sádlová, marketingová manažerka Centra Černý Most.

Registrace do věrnostním programu je bezplatná a je možné ji provést přímo v Cashback Lounge nebo z pohodlí domova na webových stránkách centra. Stávající členové mohou aktivovat funkci cashback po přihlášení do jejich věrnostního účtu. Věrnostní program nabízí kromě cashback i další výhody. Registrovaní zákazníci mohou například zdarma využít služby módní stylistky, chůvy nebo nutriční terapeutky nebo nakoupit s exkluzivní slevou ve vybraných obchodech a restauracích. K narozeninám se pak každý věrnostní zákazník může těšit na dárek od Centra Černý Most.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 2. května 2022