Sean-Jason Valta posílil tým leasingu P3

Oddělení leasingu českého týmu investora, developera a správce průmyslových nemovitostí P3 Logistic Parks má novou posilu. Sean-Jason Valta se bude podílet na pronájmu porfolia P3 parků napříč celou Českou republikou.

Oceňuji Seanovy profesní zkušenosti. Ze své praxe využije bohaté znalosti retailového trhu, který je úzce provázaný s e-commerce. Naváže na pracovní zkušenosti z pozice realitního konzultanta a pomůže nám rozvinout a upevnit kontakty právě tímto směrem,“ říká Jan Andrus, Head of Leasing české P3.

Sean-Jason Valta má za sebou pestrou manažerskou kariéru v hotelových službách a kavárenství, sportu, technologických konstrukcích či finančním poradenství. Před čtyřmi lety nastoupil jako konzultant do CBRE, kde měl na starost pronájem komerčních nemovitostí. Po dvou letech přešel do Immofinanz, aby zastřešoval pronájmy pro české a slovenské retail parky STOP SHOP i obchodní centra VIVO! a Arkadia. Od dubna 2022 je členem leasingového týmu průmyslového developera P3.

Velmi silně se zaměřuji na zákazníka a pěstuji pevné oboustranně výhodné obchodní vztahy založené na poctivosti, loajalitě a důvěře, to vše při zachování vysokých etických standardů. Řekl bych, že P3 stojí na stejných hodnotových základech, a proto vskutku věřím, že si budeme opravdu rozumět,“ řekl Sean-Jason Valta.

Volné chvíle tráví s rodinou, rekreačním sportováním a také alternativní přípravou kávy z různých koutů světa.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 29. dubna 2022