Prodejny Kauflandu slavnostně představí vlastní řeznictví

Ve čtvrtek 29. září 2016 v 7.00 hodin budou otevřeny nové obslužné pulty s čerstvým masem v prodejnách Kaufland v Hradci Králové, v Pilnáčkově ulici a ve Vrchlabí, v Lánovské ulici.

V den otevření bude před každou prodejnou připraven pro dospělé i pro děti zábavný program – hudba, balonky, dovednostní hry a různé ochutnávky, například grilovaných specialit značky Naši řezníci a K-Purland či nabídky z obslužného pultu či pečiva z pekárny.

Zákazníci si dosud mohli vybírat čerstvé maso značek Naši řezníci a K-Purland, které jsou k dostání exkluzivně jen v prodejnách Kaufland, pouze v samoobslužném oddělení masa. Nyní si mohou masové speciality a klobásy vybrat také v obslužném pultu, kde jim řezník připraví přesně takové množství, jaké potřebují. Nový obslužný pult s masem se nachází vedle pultu se sýry, uzeninami a lahůdkami.

I v něm je nabízeno maso a masové speciality připravené ve vlastním řeznictví v Modleticích u Prahy, kde se zpracovávají jen nejlepší suroviny od vybraných dodavatelů. Všechny nabízené druhy masa jsou tu přehledně vyskládané a označené jako v řeznictví. Zákazníci si tu mohou vybrat i z výrobků, které v samoobslužném regálu s balenými masy nenajdou.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 29. září 2016