Lidl otevřel ve Strakonicích prodejnu nové generace

V pondělí 26. září byla ve Strakonicích slavnostně otevřena prodejna nové generace. Je teprve druhou prodejnou podle nového konceptu v České republice a zákazníkům i zaměstnancům přináší mnoho novinek. Pondělní nákupy navíc podpoří Mateřskou školu v Lidické ulici.

strakonice-26_9_2016Nová prodejna se pro zákazníky otevřela v pondělí ráno. Celý den doprovázel zábyvný program pro děti s venkovními atrakcemi a nabídkou občerstvení, jež bylo pro zákazníky za nákup nad 300 Kč zdarma.

V deset hodin proběhlo oficiální otevření prodejny za účasti místostarosty Strakonic, pana Milana Jungvirta a dětí z Mateřské školy v Lidické ulici. Tuto školku podpořili všichni zákazníci, kteří nakoupili za více než 300 Kč.

Společnost Lidl totiž daruje Mateřské škole Lidická z každého nákupu nad 300 Kč uskutečněného v tento den  částku 50 Kč. Darované finance MŠ Lidická využije na nákup nových učebních pomůcek. Kromě celodenního programu Lidl pro zákazníky připravil i speciální slevovou akci – po dobu 3 týdnů od otevření mohou využít slevu 20 % na velkou část sortimentu.

 

Zdroj: Lidl

Praha, 29. září 2016