Prodejna HUMANIC v OC Nový Smíchov prošla významnou rekonstrukcí

Prodejce obuvi HUMANIC v rámci zkvalitnění služeb zákazníkům rekonstruuje od loňského roku své prodejny po celé ČR. První letošní zrekonstruovanou prodejnou je pražská pobočka v OC Nový Smíchov, která funguje od roku 2005. Nadcházející kolekci HUMANIC jaro/léto 2016 si tak zákazníci vychutnají již ve čtvrté nově pojaté prodejně.

HUMANIC OC Novy Smichov_3O originální vzhled obchodu se i tentokrát zasloužil progresivní architekt Mgr. Hans Michael Heger, který prostor navrhl v nejmodernějším stylu za použití prvotřídních materiálů. Pro všechny milovníky bot připravil moderní designové prostředí plné módní inspirace, ve kterém naleznou široký sortiment výrobků jarní a letní kolekce značek SMH, Lazzarini, Pat Calvin, NEVER2HOT, Tommy Hilfiger, Vagabond a dalších.

Milovníky mezinárodních značek obuvi jistě potěší jejich rozšířený sortiment.  Se zahájením sezóny je na pobočce OC Nový Smíchov nově zařazena lifestylová značka New Balance. U pánských modelů je to značka Ecco a z dámské kolekce bude možné vybírat ze sortimentu známých značek Högl a Ara.

Všechny pobočky po celé ČR zákazníkům nadále nabízejí praktickou službu Store-pick up, která umožňuje pohodlně rezervovat zboží na stránkách humanic.net/cz a následně jej vyzvednout na vybrané pobočce.

Společnost HUMANIC provozuje v současné době celkem 28 prodejen napříč celou Českou republikou.

 

Zdroj: Ogilvy Public Relations, s.r.o.  

Praha, 15. března 2016