Pro zákazníky se otevřel největší obchod s vínem v Praze

V České republice se nově otevřela největší specializovaná prodejna vín v Praze. Prodejna LÁHVE: zákazníkům nabízí přibližně 500 druhů vín, olivové oleje, hořčice či nejrůznější příslušenství k vínu.

V nově otevřeném obchodě o velikosti 270 m2 na adrese Českomoravská 2517/13 v pražské Libni naleznou nakupující přibližně 500 jedinečných typů vín. Doplňkovým sortimentem zařazeným v nabídce LÁHVE: jsou olivové oleje a hořčice z Itálie, křupavé chlebíčky KRISPROLLS ze Švédska, které jsou novinkou na českém trhu, kvalitní české sklo, nejrůznější příslušenství k vínu a další.

Obchod LÁHVE: stojí mezi dvěma protipóly – řetězcovým maloobchodem a tradiční vinotékou. Nabízený sortiment je navržen tak, aby měl zákazník vždy široký výběr vín v každé cenové třídě. Ceny vín se pohybují od 115 korun výše. Při koupi tří a více libovolných láhví získá nakupující slevu. Konkrétní slevové akce jsou vždy popsány na etiketách tak, aby zákazník předem věděl, kolik za svůj nákup zaplatí.

Zákazníci naleznou na všech etiketách srozumitelné a detailní informace o zboží, jako je název vína, jeho původ, doporučená teplota podávání, barva či nasycenost a k jakým pokrmům se daná láhev hodí. Nakupující si tak mohou vybrat víno dle svých preferencí. V obchodě je zákazníkům k dispozici odborný personál, ale i bez něj obsahují etikety dostatečné množství informací pro volbu ideálního vína.

Zakoupené zboží si mohou zákazníci zabalit do pevné kartonové krabice s pohodlnou rukojetí, v nichž lze bezpečně a komfortně přepravit zakoupené zboží. Tato krabice je díky své odolnosti opakovatelně použitelná i pro další nákupy.

Velkou část sortimentu importují v LÁHVE: přímo od zahraničních dodavatelů, díky čemuž mohou být i ceny nabízeného sortimentu nižší a k dispozici jsou tak ta nejkvalitnější vína z různých zemí.

Většinu vín ochutnali a posoudili podnikoví specialisté. S výběrem společnosti pomáhají odborníci z Itálie a Francie pracující ve vinařské oblasti již více než 15 let, navíc se aktivně podílí na vytváření nového sortimentu LÁHVE:.

 

Zdroj: PRAM Consulting s.r.o.

Praha, 18. května 2021