PENNY dává šanci všem

Každý, kdo od čtvrtka 16. ledna 2020 nakoupí na kterékoliv prodejně PENNY, má šanci, že za svůj nákup zaplatí pouze ½ jeho ceny! Každý týden až do 1. března 2020 bude při úhradě nákupu na každé prodejně PENNY náhodně vybrán jeden zákazník, který obdrží slevu z hodnoty učiněného nákupu ve výši 50 %. Slevu tak každý týden získá bezmála 400 zákazníků!

Účastníkem soutěže se stává automaticky každý, kdo je držitelem věrnostní karty PENNY, a který ji použije při placení nákupu v libovolné výši. Výherce slevy bude vybírat systém náhodného výběru prostřednictvím softwarového generátoru vždy jednou týdně. „Vylosovaný zákazník dostane slevu okamžitě. Slevy se v tomto případě sčítají. Když tedy bude mít zákazník ve svém nákupu například zboží v akci se slevou 50 %, pak se sleva 50 % z celkové ceny nákupu vztahuje i na toto zboží. Zaplatí zkrátka pouze poloviční částku, než by měl na pokladně po namarkování celého jeho nákupu zaplatit,“ popisuje Zlata Ulrichová, ředitelka strategického marketingu PENNY.

Sleva se nevztahuje pouze na tabákové výrobky a potraviny pro zvláštní a kojeneckou výživu a na léky. Hodnotou nákupu se rozumí cena nákupu před zaokrouhlením hotovosti a po odečtení veškerých slev, částek za vratné obaly a loterijní služby, přičemž hodnota nákupu musí činit nejméně 0,10 Kč.

Zákazníci, kteří nemají ještě svoji PENNY KARTU a chtějí se soutěže zúčastnit, si ji mohou zařídit na kterékoliv prodejně PENNY nebo na internetové adrese https://pennykarta.cz/ . Pro okamžité použití je možné využít digitální kartu v PENNY APLIKACI, která je připravena pro systémy Android i iOS.

 

Zdroj: Penny Market s.r.o.

Praha, 15. ledna 2020