Péče o pronájmy a rozvoj obchodních příležitostí P3 Logistic Parks v Česku se nově soustředí v rukou Jana Andruse

Český tým P3 Logistic Parks koncentruje klíčové kompetence za pronájem celého českého portfolia do rukou zkušeného manažera. Jan Andrus, který tři roky vede oddělení leasingu, bude nově odpovědný také za vyhledávání a rozvoj obchodních příležitostí.

V P3 si zakládáme na dlouhodobých spolupracích. Řada nájemců s námi úspěšně expanduje. Spojení agendy leasingu a byznys developmentu je proto na místě a jsem rád, že se ho ujímá Jan Andrus, který vyniká mimořádným obchodním talentem a citem pro nové příležitosti,“ oceňuje Peter Jánoši, Managing Director P3 Czech Republic and Slovakia.

Jan Andrus má za sebou v P3 již dekádu, přičemž před třemi lety se ujal řízení divize pronájmů stávajícího portfolia. Nyní také zastřeší agendu dokončené spekulativní výstavby a z pozice Head of Leasing and Business Development CZ rozšíří své kompetence i o agendu rozvoje obchodních příležitostí. „Nabízíme mnohem víc než jen pronájem plochy. Soustředíme se na poznání specifických potřeb našich partnerů, které jsou důležité pro realizaci jejich podnikatelských záměrů, a ty pak řešíme v některé z našich mnoha lokalit v České republice. Těší nás, když k můžeme být součástí úspěchu našich partnerů,“ říká Jan Andrus.

Jan Andrus se k logistice a průmyslovým nemovitostem dostal s příchodem do P3 Logistic Parks. Předtím se realizoval v prostředí rezidenčního bydlení a posléze se zaměřil i na retailové projekty, což umě zúročuje v P3 parcích, kde neustále roste podíl showroomů a prodejních skladů.

 

Zdroj: Ogilvy

Praha, 10. října 2024