Od 1. října bude mít Kaufland Česká republika nového generálního ředitele

Novým generálním ředitelem společnosti Kaufland Česká republika se od 1. října 2023 stane zkušený německý manažer Heiko Koch. Nahradí Stefana Hoppeho, který po čtyřech letech úspěšného působení v České republice přechází do představenstva společnosti Kaufland International.

Zleva Stefan Hoppe, Heiko Koch

Heiko Koch přechází do Kauflandu Česká republika po více než 20letém působení v Kauflandu v Německu. Svou dlouholetou kariéru v Kauflandu Německo zahájil jako vedoucí obchodního domu. Poté zastával ve společnosti různé pozice, naposledy byl jako člen vedení společnosti Kaufland zodpovědný za jihovýchodní region v Německu.

„Chtěl bych navázat na dosavadní hodnoty Kauflandu jako je důraz na kvalitu, výhodnou cenu, široký sortiment založený na úzké spolupráci s lokálními dodavateli a také dále rozvíjet udržitelné a společensky odpovědné aktivity. Když navíc připočtu tým skvělých zaměstnanců, těším se, jak společně budeme posouvat značku Kaufland v očích zákazníků ještě dál,“ říká nový CEO Heiko Koch.

Heiko Koch převezme 1. října řízení společnosti Kaufland Česká republika, jež je dlouhodobě oceňována nejen zákazníky, ale také odbornou veřejností či zaměstnanci. V loňském roce mimo jiné obdržela Národní cenu za společenskou odpovědnost a udržitelný rozvoj. Kaufland v České republice provozuje celkem 142 prodejen a zaměstnává 27 000 lidí.

 

Zdroj: Kaufland

Praha, 28. září 2023