OC Šestka uzavřela desetiletou smlouvu se společností Albert

Ve středu 16. září se pro zákazníky Obchodního centra Šestka otevře kompletně modernizovaná prodejna Albert. Rozsáhlé rekonstrukce prostorů probíhaly od konce srpna do poloviny září. Modernizace prodejny je pro obchodní centrum významnou událostí, jedná se totiž o jednu z klíčových provozoven společnosti Albert, a proto byla nová nájemní smlouva mezi OC Šestka a společností Albert Česká republika s.r.o. uzavřena na dalších deset let.

Modernizaci a novým konceptům svých prodejen se společnost Albert věnuje již od minulého roku. Realizace a proměna prodejny v Šestce vznikla i díky dlouhodobé spolupráci mezi OC Šestkou a společností Albert Česká republika, a realizuje se na základě oboustranné spokojenosti s rozvojem centra, jehož vlastníkem je od roku 2018 společnost Aircraft view Properties a.s.

,,Obchodní centrum Šestka je náš dlouholetý partner a proto bylo zcela přirozené, abychom posunuli naše pozitivní zkušenosti na vyšší úroveň a usoudili, že je ten správný čas na to, aby prodejna na Praze 6 prošla značnou evolucí. Neustále pracujeme na vylepšeních našich prodejen, a investujeme tak, aby přinášely zákazníkům pohodlný nákup a zdravou inspiraci. Věříme, že moderní a vzdušný koncept prodejny a skvěle poskládaná nabídka čerstvých i trvanlivých potravin přiláká do centra nové zákazníky a těm stávajícím zpříjemní nakupování.“ uvádí Jaroslav Ibl, Regional Asset & Letting Coordinator Albert.

Návštěvníci se mohou těšit na kvalitní a zdravé potraviny, které budou k dostání formou farmářského tržiště. Nová prodejna nabídne prostor přes 5,000 m2 a objeví se i široká nabídka nepotravinářského zboží s rozšířeným sortimentem.

OC Šestka v letošním roce kompletně zrekonstruovala foodcourt a otevřela tak dveře pro expanzi nových gastro provozoven.

 

Zdroj: AMI Digital s.r.o.

Praha, 15. září 2020